מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוףיוסף05/09/2011
שלום בזמן האחרון הידיים והרגליים שלי נרדמים דיי מהר, אם זה שאני שוכב על המיטה או שאני באמצע השיעור וזה קורה דיי הרבה פעמים במשך היום, ואם זאת אני חש כאבי חזה אבל לא תמידיים אלה לפעמים פה ושם ואם זאת זה מלווה בדופק דיי חזק ומהיר ודיי מוזר, כשה אני שם את היד שלי על החזה הוא דופק בצורה מאוד מוזרה וחזקה כלומר הוא גם משנה את צורת הדפיקה שלו לפי מה שאני הרגשתי שנגעתי בחזה וזה היה די מוזר,
ועכשיו אני חושש עם זאת החרדה גורמת לכל זה או משו אחר? ..
עלי לציין שאני בן 17 ויכול להיות שזה קשור לגיל ההתבגרות ?
תודה אשמח לקבל תשובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה דחוף - תגובה
ד''ר אודי אורן05/09/2011ליוסף שלום,
אני ממליץ לך לפנות ראשית לרופא המשפחה ולעבור בדיקות.
בהנחה שהכל תקין, יש אפשרות שמדובר בתופעת חרדה.
במקרה כזה אנא פנה לפסיכולוגית בית הספר או לקופת חולים.
טיפול ממוקד בחרדה יוכל בסבירות גבוהה לעזור לך.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שאלה
יוסף05/09/2011יכול להיות שזה בגלל הגדילה כי ב3 חודשים האחרונים ממש התחלתי להתפתח ולצמוח לגובה במהירות ..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש לי עוד שאלה - תגובה
ד''ר אודי אורן06/09/2011בסבירות גבוהה זאת לא הסיבה, אבל זה חלק מהבירור שהמלצתי לך עליו.
בהצלחה
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)