שאלה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חרדתית
    05/09/2011

היי,

אני בגילאי ה-20. כבר תקופה ארוכה חוששת חששות מוגזמים. כל הזמן יש לי בראש מחשבות ופחדים. האם זו נקראת הפרעת חרדה? או OCD?
    והאם אפשר לצאת ממנה בלי תרופות? (התחלתי טיפול).

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

ד''ר אודי אורן
    05/09/2011

שלום רב,
    זאת בהחלט נקראת הפרעת חרדה. OCD הוא סוג של הפרעת חרדה.
    את בהחלט יכולה לשאול את הפסיכולוגית שלך את כל השאלות האלו. חשוב שהשיחה שלך עם המטפל/ת תהיה פתוחה ככל האפשר.
    אא בררי עם המטפלת שלך האם היא מתמחה בטיפול בהפרעות חרדה.
    אפשר להתגבר על הפרעות חרדה בעזרת טיפולים ממוקדים בחרדה, אבל לא פעם - ביחוד כשמדובר בתופעה ארוכת טווח - צריכים להעזר בתרופות.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

חרדתית
    06/09/2011

על התשובה ועל המהירות במענה.

אני יחסית עדיין מצליחה להשתלט עליה, כי כשאני מחליטה שאינני מקשיבה לפחדים האלה ועושה מה שנכון לעשות - אני מצליחה בזה יום או יותר עד ששוב אני נכנעת לעצמי. אז אני מקווה שיש לי סיכוי לצאת מזה גם בלי תרופות.
    אדבר איתה. כרגע זה תחילת הטיפול (מפגש שלישי) ומאוד לא קל לי לספר כאלה דברים על עצמי מיד בהתחלה. (מביך).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. - תגובה

ד''ר אודי אורן
    06/09/2011

כדאי להתאמץ ולשתף.
    בהצלחה
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו