שלום

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שלום
    תקוה
    18/01/2008

לפני כשבועיים הוספתי הודעה בנוגע ללחץ מקהל וביישנות ...בזמנו אמרת לי שאני סובלת מחרדה חברתית ברמה נמוכה ושטיפול פסיכולוגי בשיטה קוגנטיבית התנהגותית (ללא צורך בתרופות) יעזור ואז אמרתי לך שאני נוסעת לאילת ולכן אני אתחיל שם את הטיפול.
    בכל אופן מחר אני נוסעת ואני אתחיל שם טיפול בהקדם אבל רציתי לדעת מאחר ויש לי ראיונות עבודה שם (ועדיין לא עברתי אפילו אחד בחיי) שכמובן מאוד מלחיצים אותי והם עוד לפני הטיפול..האם רסקיו או רגיעון של הדס יכולים לעזור לי בראיונות עבודה או שיש משהו אחר קל וטבעי שניתן לקנות בבית מרקחת על מנת שאהיה פחות לחוצה..?
    תודה מראש ויום טוב.
    ראיתי שכתבת למישהו שיש תרופה בשם דרלין לחרדה..האם יהיה מומלץ שאקח אותה לפני הראיון והאם אצל כל רופא משפחה אני יכולה לבקש מרשם לתרופה זו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לתקווה

ד''ר חיים היילפרין
    19/01/2008

הטיפול הנפשי יכול לסייע לך להתמודד טוב יותר עם המתח והחרדה, ובמידה ואלה משפיעים על סיכויי ההפרייה, את אכן יכולה לשפר כך את סיכוייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו