בעניין חרדות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• בעניין חרדות
    דניאל
    14/09/2011

שלום רב אני בן 27 ,מזה 4 שנים אני סובל מהתקפי חרדה ופניקה ההתקפים היו בעיקר לפני הטיפול במעקבי ספיגת סרוטונין במהלך 4 שנים לקחתי את התרופה ההתקפי חרדה נעלמו כליל אבל התחלתי לסבול מדיכאון חריף והיות ואני פרי לנסר אז הייתי יושן המון, שנת הצהריים שלי הייתה 5 פעמים ביום ,החלטתי על דעת עצמי להפסיק הדיכאון ירד לפחות ב50 אחוז,

וכאן שאלתי כיום אני מתמודד אם בעיה מאוד מציקה יש לי חוסר נוחות בכל צד שמאל של הגוף מהראש עד לכף הרגל, זה קורה בעיקר שאני נח או הולך לישון ,או שאני חושב על זה .החוסר נוחות יכול להוציא אותי מדעתי לפעמים, אבל ברגע שאני לוקח כדור הרגעה זה מפסיק ,חשבתי שיש לי בעיות בלב עשיתי בדיקת אקו לב הכל בסדר ,אני אציין שאני מעשן ובנוסף אני הרבה פעמים נלחם בגלישות להתקפי חרדה בגלל חוסר הנוחות הזה, אני מרגיש שאני עומד לקבל התקף לב זה סביב השעון מעסיק אותי. אשמח לדעת תשובה לגבי עניין זה ולגבי האם אני צריך לחזור לכדורים מעקבי ספיגת סרוטונין{אגב אני לא לוקח מידי יום כדורי הרגעה היות ואני מודע להתמכרות אליהם כך שזה לא נראה לי תגובה של התמכרות}

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעניין חרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעניין חרדות - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    15/09/2011

אי הנוחות, הגלישות להתקף, החשש מהתקף לב וכו' הם פנים שונים של הפרעת החרדה ממנה אתה סובל. אתה יכול לחזור לתרופה או, טוב מזה, לגשת לטיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית ולהיפטר מההפרעה אחת ולתמיד (התרופה מקלה על התסמינים אך אינה מטפלת בשורשי הבעיה). בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו