חוסר תיפקוד

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חוסר תיפקוד
    נועה
    15/09/2011

שלום,
    בעבר הייתי סובלת מחרדות והייתי מטופלת בכדורים ועם עובדת סוציאלית, החרדות די נעלמו מהאופק בעזרת הטיפול. לפני כשנה וחצי עברתי אירוע די טראומתי בו הייתי עדה למוות של סבתא שלי, ולקחתי את זה מאוד קשה. היו לי סיוטים בלילות על רגעים מסוימים שחוזרים על עצמם, ובאופן כללי הרגשתי את החרדות תוקפים אותי שוב. מאז ועד היום מאוד קשה לי לצאת לעבוד, בזמנו למדתי ונשרתי מהלימודים. אני כל הזמן עסוקה בלהשוות את עצמי לאחרים ולהראות לעצמי כמה החיים שלי ממש נוראיים, פסימיות, פחד מלצאת לעבוד, מלהמשיך. אני לא מבינה למה התגובה שלי לאירוע היא כזו ? רציתי ללכת לפסיכולוג אבל מכיוון שאני לא עובדת אין לי כסף לזה.. ואני שוקלת לחזור לקחת כדורים- האם את חושבת שזה יפתור את הבעיה ? האם התגובה שלי נורמלית ? איך זה יכול להיות שככה חזרו לי החרדות פתאום ?

אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תיפקוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תיפקוד - תגובה

ד''ר אודי אורן
    15/09/2011

לליז שלום,
    עברת טראומה ואת מגיבה כמו אדם שחווה טראומה לא קלה.
    טיפול תרופתי בדרך כלל אינו יעיל לטיפול בפוסט טראומה.
    נסי לבדוק בקופת חולים או בתחנה לבריאות נפש האם יש מטפל שהתמחה ב-EMDR או בשיטת טיפול אחרת שמתמקדת בטראומות.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו