מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה מבדידותסתיו19/09/2011
בשנה האחרונה נקלעתי למצב שאני לא מצליחה לצאת ממנו. בשנה האחרונה פתאום לכל החברות שלי נהיה בן זוג שהם לא מפסיקות לבלות איתו ולהיות איתו 24 שעות ביממה. לי אין שום בן זוג (דרך אגב אני כבר שנתיים בלי אף אחד) והחברות שלי מרוכזות רק בבני זוג שלהם וכתוצאה מכך-אני לבד כל הזמן. אין לי עם מי לצאת למקומות ואין לי עם מי להיות בערבים ויוצא ככה שאני יושבת בבית כל הסופשבוע לבד בלי לעשות כלום. אני חייבת לציין שאני בחורה שמאוד אוהבת לצאת לרקוד, אוהבת לראות אנשים ואוהבת לבלות וכבר המון זמן שפשוט אין לי עם מי ואני מרגישה בודדה מאוד. העובדה שאין לי חבר ( גם משום שאני טיפוס די בררני וגם משום שבקושי יש לי הזדמנויות לצאת ולהכיר בנים בגלל שאני יושבת בבית כל הזמן) והעובדה שאין לי חברות להעביר את הזמן שלי איתם כי כל אחת עסוקה בחיים שלה גורמת לי לדיכאון גדול ולחרדה ענקית מבדידות. אין יום שעובר בלי שאני בוכה, אני כל הזמן בחרדות שבחיים לא יהיה לי עם מי לצאת יותר ובחיים אני לא אצליח להכיר בחור ושאני אהיה לבד סגורה בחדר שלי עד סוף חיי. ניסיתי ליצור קשרים חדשים עם בנות מהלימודים שלי (אני סטודנטית) אך ללא הצלחה. לכל הבנות שניסיתי להתחבר איתן יש כבר חיים משלהן וחברות משלהן והן לא נתנו לי להתקרב יותר מידי. אני חייבת לציין שאני בחורה שנראית ממש טוב ואפילו חברותית מאוד אך עדיין אני לא מצליחה ליצור חברויות חדשות וזה דבר שגם מאוד מתסכל אותי. חשבתי על להחליף עבודה או אפילו ללכת ללמוד עוד תואר כדי להכיר אנשים חדשים אך אני מפחדת שגם שם לא אצליח ליצור חברויות חדשות בגלל החוויה שלי מבני אדם שיש להם כבר את החיים לשהם והם לא מוכנים להכניס אליהם עוד אנשים או שפשוט אנשים לא יתחברו אליי (המון בנות מאוימות ממני ומהמראה החיצוני שלי וזה דבר שגורם להם לא להתחבר אליי). אני ממש מתוסכלת, אני בחורה בת 25 שאוהבת לצאת לראות אנשים לחיות את החיים ולשמוח- אך דבר זה נגזל ממני מהסיבה הפשוטה שאין לי עם מי כי כל אחת מהחברות שלי שקועה בחיים שלה ואני כבר לא מעניינת אותם. אני כל הזמן בחרדות, מסתובבת כל היום עם תחושה של מועקה בלב וכל הזמן על סף בכי (אני גם נוטלת לויריוון כשיש לי התקפי חרדה גדולים) בגדול- אני מרגישה שהחים שלי נגמרו ושאני אהיה לבד לנצח. מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדה מבדידות - תגובה
ד''ר אודי אורן19/09/2011לסתיו שלום,
אני ממליץ לך להוסיף תחומי עניין/עיסוק לחייך.
לשבת בבית זה הדבר האחרון שאת צריכה לעשות.
באוניברסיטה/מכללה יש הרבה פעילויות. זה אמנם לא קל להגיע לבד, אבל זה פחות קשה מלשבת בבית.
אם את מרגישה שאת זקוקה לתמיכה, פני לשירותי הייעוץ לסטודנט.
החיים שלך רק התחילו והמצב הנוכחי הוא בסבירות גבוהה מצב זמני.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מזדהה איתך מאוד
ע23/09/2011כל מה שאת כותבת נוגע לי ממש , כאילו דיברת ממש מתוך הפה שלי ואפילו את מחפשת את אותם דרכים לצאת מזה כמוני.., האמת .. אני יודע (אני מאמין בדיוק כמוך) שזה לא רק הבדידות שמלחיצה, זה העובדה שמשהו מונע ממך לצאת ונסות שוב כי זה סוג של נראה אבוד מראש ווזה בטח גם הרבה יותר עמוק מכפי שניתן לתאר את זה במילים , גם אני בדיוק כמוך סטודנט (ממש מתחיל עכשיו)
וגם די בודד בערך מאותם סיבות (ועוד כמה ), בקיצור אם תרצי אני נמצא במייל: [email protected] אולי יהיה כיף קצת לתקשר ולשתף, אולי זה יכול לעזור לנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)