מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי חרדה בזמן אבלדידי19/09/2011
תחושת התעלפות ליוותה אותי מספר פעמים בשנה האחרונה מחנק סחרחורת רעד וזיעה קרה.
ההתקפים גברו כשגילו שאבי חולה והגיעו לשיא עם פטירתו.
כיווץ שרירים איבוד הכרה זמני הזמינו לי פעמיים מד"א ובסוף הבדיקות היה ברור שזה מצב נפשי.
רופאת המשפחה נתנה לי כדורים בשם לוריוון שאני נוטלת פעם ביום ובמידת הצורך.
החרדה כעת היא יותר הפחד מחרדה ואיבוד שליטה.
אני בת 34 אמא ל4 ילדים.
האם יש טעם להתייעץ עם פסיכיאטר לתרופות חזקות יותר או שיש פתרונות לדרכי התמודדות בזמן ההתקף עצמו?
בזמני התקף אני מנסה לחשוב חיובי ולהתרכז בדברים טובים אך התחושה היא של יקום מקביל בו אני חשה את הלחץ והתופעות.
הפחד מהחרדה משתק וגורם לי לדחות ולבטל דברים.
מה עושים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התקפי חרדה בזמן אבל - תגובה
ד''ר אודי אורן19/09/2011לדידי שלום,
את סובלת מהתקפי חרדה ומ"פחד מפחד" שמלווה אותם.
אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה לדוגמת EMDR או CBT. אם תחליטי לפנות לטיפול תרופתי, עדיף לקחת תרופות אחרות לטיפול בחרדה.
אני ממליץ לך לנסות טיפול פסיכולוגי ובמידת הצורך לשלב טיפול תרופתי (תוך התייעצות עם פסיכיאטר או רופא המכיר את התחום ומסוגל לרשום לך תרופות אחרות).
תוכלי ללמצוא מטפלי EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR ומטפלי CBT באתר אי"טה.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובל מאותם סימפטומים
דני21/09/2011שלום בן 32 נשוי
אני סובל מאותם סימפטומים עקב אירועי שרשרת במשפחה של מחלות לב
אבי עבר 3 צינטורים וגם אחי
אשמח לשוחח איתך על הנושא.
רק בריאות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)