מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העלאת מינון ציפרלקסנמרוד30/09/2011
שלום ושנה טובה ..לפני כשמונה חודשים התחילו לי חרדות נוראיות כפי שציינתי לפני מספר ימים בפורום ואחריי טיפול תרופתי(ציפרלקס 10 מיליגרם)הכל התחיל להסתדר אחריי זמן מה.לפני שבועיים או שלושה חזרו החרדות וכמובן בפגישה חוזרת אם הפסיכיאטר הוא המליץ לי ללא שאלה לעלות את המינון ל20 מיליגרם..אחריי יומיים או שלושה הרגשתי חרדה דיי חזקה ממש כמו פעם והיא הפחידה אותי ממש ..שכחתי לציין שכרגע אני כבר כמה זמן אם כאבי ראש מטורפים ולמרות שאני עדיין חי את החיים הרגילים אני ממש נאבק בזה וממש קשה לי כרגע אבל אני לא מוותר ...השאלה שלי היא כזאת כמה זמן הכדור במינון החדש צריך להתחיל להשפיע והאם החרדה החזקה שקרתה לי זה מפניי שהגוף שלי לא רגיל לכמות החדשה ?.. שנה טובה וחג שמח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העלאת מינון ציפרלקס - תגובה
ד''ר חיים היילפרין01/10/2011השפעת העלאה במינון, כמו השפעת התרופה עצמה, מורגשים בד"כ אחרי שבועיים-שלושה. קשה לדעת מדוע אתה חווה חרדה כעת (ההסבר שלך הוא רק אחת האפשרויות) - התייעץ עם הפסיכיאטר המטפל בך, ובכל מקרה, כדאי לך לפנות במקביל לטיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
נמרוד01/10/2011אבל מה שאני הכי רוצה לדעת שברגע שהכדור במינון החדש יתחיל להשפיע כך גם הכאבי ראש יעלמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה - תגובה
ד''ר חיים היילפרין01/10/2011יש מצב; אך כפי שציינתי בתשובתי, כדאי לך להתייעץ עם הרופא המטפל - הוא מכיר אותך ואת ההיסטוריה הרפואית שלך הרבה יותר טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשוחח איתך בנושא
יהודה02/10/2011היי נימרוד
אני סובל מאותם סימפטומים.
אשמח לשוחח איתך.
תודה
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)