העלאת מינון ציפרלקס

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• העלאת מינון ציפרלקס
    נמרוד
    30/09/2011

שלום ושנה טובה ..לפני כשמונה חודשים התחילו לי חרדות נוראיות כפי שציינתי לפני מספר ימים בפורום ואחריי טיפול תרופתי(ציפרלקס 10 מיליגרם)הכל התחיל להסתדר אחריי זמן מה.לפני שבועיים או שלושה חזרו החרדות וכמובן בפגישה חוזרת אם הפסיכיאטר הוא המליץ לי ללא שאלה לעלות את המינון ל20 מיליגרם..אחריי יומיים או שלושה הרגשתי חרדה דיי חזקה ממש כמו פעם והיא הפחידה אותי ממש ..שכחתי לציין שכרגע אני כבר כמה זמן אם כאבי ראש מטורפים ולמרות שאני עדיין חי את החיים הרגילים אני ממש נאבק בזה וממש קשה לי כרגע אבל אני לא מוותר ...השאלה שלי היא כזאת כמה זמן הכדור במינון החדש צריך להתחיל להשפיע והאם החרדה החזקה שקרתה לי זה מפניי שהגוף שלי לא רגיל לכמות החדשה ?.. שנה טובה וחג שמח..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העלאת מינון ציפרלקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העלאת מינון ציפרלקס - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    01/10/2011

השפעת העלאה במינון, כמו השפעת התרופה עצמה, מורגשים בד"כ אחרי שבועיים-שלושה. קשה לדעת מדוע אתה חווה חרדה כעת (ההסבר שלך הוא רק אחת האפשרויות) - התייעץ עם הפסיכיאטר המטפל בך, ובכל מקרה, כדאי לך לפנות במקביל לטיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

נמרוד
    01/10/2011

אבל מה שאני הכי רוצה לדעת שברגע שהכדור במינון החדש יתחיל להשפיע כך גם הכאבי ראש יעלמו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    01/10/2011

יש מצב; אך כפי שציינתי בתשובתי, כדאי לך להתייעץ עם הרופא המטפל - הוא מכיר אותך ואת ההיסטוריה הרפואית שלך הרבה יותר טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לשוחח איתך בנושא

יהודה
    02/10/2011

היי נימרוד

אני סובל מאותם סימפטומים.

אשמח לשוחח איתך.

תודה

[email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו