חרדה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה
    חני
    04/10/2011

סובלת מספר חודשים מהתקפות חרדה ץ
    נוטלת חודש וחצי לוסטראל 100 מ"ג וואבן יום כן יום לא בעיקר בלילה.
    יש לי קושי בהרדמות,יובש בפה ועדיין כשאני נשאבת למחשבות שמלכתחילה גרמו לי לחרדות אז מתחיל הלחץ בחזה שמקרין לגב ודופק מהיר.
    הרופא המליץ לקחת טרזודיל 25 מ"ג לבעיית השינה מבלי להעלות בנתיים את מינון הלוסטראל.
    אני מעט חוששת לקחת גם כדור שינה והאם אין צורך להעלות את מינון הלוסטרל
    כי עדיין יש חרדות.
    והאם אפשר לקחת גם ואבן עם הטרזודיל.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    06/10/2011

טרזודיל אינו "כדור שינה" אלא תרופה אנטי-דיכאונית נוספת שלה, כמו ללוסטראל, אפקט אנטי-חרדתי ומסייע להרדמות. וכן, אפשר לקחת ואבן עם הטרזודיל.
    עם זאת, חבל שניגשת תחילה לרופא המשפחה או לפסיכיאטר (שרשם לך תרופות) במקום לפסיכולוג המטפל בתרפיה התנהגותית. מרבית הסובלים מחרדות נפטרים מהבעיה בטיפול קוגניטיבי-התנהגותית קצר מועד וללא טיפול תרופתי. (התרופות מקלות סימפטומטית אך רק ממסכות את הסיבות לחרדה; הן אינן פותרות את הבעיה מהשורש (ולמעשה עלולות לקבע אותה) ומוסיפות בעיות שונות משל עצמן. אני ממליץ על טיפול תרופתי רק במקרים שבהם המטופל חרד מכדי להיעזר ביעילות בטיפול הפסיכולוגי.)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו