חרדה- שאלה שלא נענתה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה- שאלה שלא נענתה
    נעמי
    09/10/2011

שלום, אני בת 33 אמא לשתי בנות- 4 שנים ו5 חודשים. לפני כ- 3 חודשים ביתי הגדולה היתה נעקצת מחרק לא ידוע בבטן וסבלה מאוד מהעקיצות. היו לה כ- 20 עקיצות ולאחר מס' ימים עוד 20 עקיצות. הצלקות נותרו חודשים. מאחר ולא ידעתי מה מקור העקיצות נתקפתי חרדות ועשיתי מס' פעולות בבית ובסביבה על מנת לאתר את המפגע. כנראה שזה לא היה בבית מאחר והוצאתי את הילדה כשבוע מהגן ולא חזרו העקיצות. בוצעה הדברה בגן. מאז, אני חרדה מאוד מעקיצות וחוששת שזה יחזור. סבלתי מהתקפי חרדה וחוסר שינה. אם הזמן ובעיקר לאחר החופש הגדול החרדות פחתו מאחר והבנתי שמקור העקיצות לא בבית. אתמול בבוקר לאחר השינה גיליתי 2 עקיצות בישבן של ביתי והכל חזר. היום חוויתי שוב התקף חרדה למראה העקיצות ושוב החשש שזה מהבית. רואים שזו לא עקיצת יתוש (לצערי אני מזהה). מה לעשות? אני לא רוצה לחזור למצב שבו הייתי לפני חודשיים (על סף טירוף). אנא עיזרו! אני מטופלת אצל פסיכולוגית שמאוד עזרה לי, אך בכל הקשור לפוביה שפיתחתי אין לה מענה. תודה נעמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה- שאלה שלא נענתה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה- שאלה שלא נענתה - תגובה

ד''ר אודי אורן
    09/10/2011

לנעמי שלום,
    את זקוקה לטיפול ממוקד בחרדות. שני הטיפולים הבולטים הם EMDR ו-CBT.
    תוכלי למצוא מטפל EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR ומטפל CBT באתר אי"טה.
    ניתן לטפל בבעיה בטיפול קצר וממוקד.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו