מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות כל כמה זמןגל12/10/2011
שלום רב,
אני לא יודע אם זו התנהגות נורמלית או לא, אבל כל כמה זמן (חודש-חודשיים) אני חש לחץ וחרדות שמשפיעות על התפקוד היומיומי שלי, כל פעם זה מסיבה אחרת (לכאורה נורמלית) אבל אני חש שכאילו עשיתי דבר מה לא טוב או מתנהג אחרת מכפי שהייתי אמור לנהוג, נכנס ללחץ, הופך לאובססיבי בנושא וכלום לא מעניין אותי חוץ מאותו הנושא.
מכה על חטא, לא מתפקד, לא מרוכז, אין תיאבון, דכאון, חוסר שינה ופחד שלא נגמר....
אחרי כמה ימים זה מסתיים ואז שוב חוזר חלילה, מה קורה לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדות כל כמה זמן - תגובה
ד''ר חיים היילפרין13/10/2011מה שקורה לך הוא שאתה חווה תסמינים של לחץ ומצוקה שהם תגובות טבעיות למצוקות "נורמליות", כפי שציינת, אך נתפסים בעיניך כלא קבילים, גורמים לך "להילחץ מהלחץ" במעין משוב חיובי שיוצא מפרופורציה ונתפס בעיניך כעוד יותר לא נורמלי, ובקיצור, הופך אותם לתסמיני חרדה. אם ברצונך להיפטר מתחושות אלה תצטרך ללמוד לתת לגיטימציה לרגשות שלך וכו' ולשם כך כדאי לך לפנות למספר שיחות עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
.jpg)

