חרדות כל כמה זמן

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות כל כמה זמן
    גל
    12/10/2011

שלום רב,
    אני לא יודע אם זו התנהגות נורמלית או לא, אבל כל כמה זמן (חודש-חודשיים) אני חש לחץ וחרדות שמשפיעות על התפקוד היומיומי שלי, כל פעם זה מסיבה אחרת (לכאורה נורמלית) אבל אני חש שכאילו עשיתי דבר מה לא טוב או מתנהג אחרת מכפי שהייתי אמור לנהוג, נכנס ללחץ, הופך לאובססיבי בנושא וכלום לא מעניין אותי חוץ מאותו הנושא.

מכה על חטא, לא מתפקד, לא מרוכז, אין תיאבון, דכאון, חוסר שינה ופחד שלא נגמר....

אחרי כמה ימים זה מסתיים ואז שוב חוזר חלילה, מה קורה לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות כל כמה זמן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות כל כמה זמן - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    13/10/2011

מה שקורה לך הוא שאתה חווה תסמינים של לחץ ומצוקה שהם תגובות טבעיות למצוקות "נורמליות", כפי שציינת, אך נתפסים בעיניך כלא קבילים, גורמים לך "להילחץ מהלחץ" במעין משוב חיובי שיוצא מפרופורציה ונתפס בעיניך כעוד יותר לא נורמלי, ובקיצור, הופך אותם לתסמיני חרדה. אם ברצונך להיפטר מתחושות אלה תצטרך ללמוד לתת לגיטימציה לרגשות שלך וכו' ולשם כך כדאי לך לפנות למספר שיחות עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו