חרדות נוראיות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות נוראיות
    יהודית
    12/10/2011

שלום רב
    אני בחורה בגיל 42 ואם לילדה בת 19 וילד בן 13. החרדות שלי הן מגיל מאוד צעיר כשהייתי פוחדת בלילות בבית אפילו שההורים נמצאים ואחותי ישנה איתי באותו חדר. אפילו בקיץ הייתי מכסה את עצמי עד מעל הראש ומאוד סובלת מהחום. כשהילדים שלי היו קטנים פחדתי לתת להם לשחק אפילו בשכונה ורק כשבעלי היה מתערב אז הם הלכו לשחק. בכלל אני פוחדת להיות לבד בבית, וגם כשבעלי לידי כל רחש מבחוץ מקפיץ אותי כאילו הנה גנבים נכנסו הביתה. ועוד הרבה חרדות נוראיות. אני למשל פוחדת מאוד כי בעוד יומיים בעלי והן אמורים לנסוע לטיול בר מצווה - זו מתנה מהמשפחה של בעלי כי אין לנו אפשרות מבחינה כספית לנסוע כולם. והאמת שאני ממש פוחדת ויש לי חרדות ודאגות נוראיות לשניהם, והדאגות הן כבר חודש לפני הנסיעה. אני כל הזמן בתחושות נוראיות ודאגה רבה לשניהם ואני לא יודעת מה לעשות. אני פוחדת האם זה חרדות או אינטואיציות? האם יכול להיות שכל מה שאומר לעצמי באופן חיובי לא יעזור? בזמן האחרון פעם ראשונה שבעקבות חרדות יש לי לפעמים רעידות בכל הגוף, אשמח לשמוע דעות של אנשים אולי אנשים אפילו שעוברים או עברו דבר כזה? האם התחושה הנוראית שמא יקרה להם משהו בחול זה קשור רק לחרדות ? כוונתי אם המחשבות השליליות לא עוזבות אותי האם זה יכול להיות רק החרדות
    תודה וזקוקה באופן נואש לעזרה לעצה טובה להבנה בעניין יהודית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות נוראיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות נוראיות - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    13/10/2011

כן, יהודית, התחושה הנוראית שמא יקרה משהו בחו"ל קשורה אך ורק לחרדה (ובוודאי שאין בה ראיית העתיד). אבל תגובתי העיקרית למקרא מכתבך היא שחבל מאד שאת סובלת מחרדות כל כך הרבה שנים מבלי לטפל בעצמך - בטיפול הולם יכולת להיפטר מהחרדות ולחיות חיים איכותיים הרבה יותר! הטיפול המומלץ הוא טיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליהודית

אביגייל
    24/10/2011

*** ההודעה נערכה - נא לא להעלות הודעות שיש בהן משום פרסום ישיר או עקיף לגוף מסחרי ***

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו