מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות עקב בעיות בנישואיםגלית12/10/2011
שלום,
אני נשואה כבר שנה וחצי ויש לי לרוב הרגשה של דופק מהיר וקשיי נשימה. אני יודעת שזה נובע מהקשיים הקשים בנישואים שלי. בעלי אמר לי לאחר שהתחתנו שהוא התחרט ולא רצה להתחתן רק לא היה לו אומץ לומר זאת. אנחנו מנבים להתגבר על זה אך נראה שהוא כל הזמן חווה מחדש את הטראומה - כל הזמן חוזר אליו העניין שהוא התחתן בצער -לפי מה שהוא אומר ואליי כל הזמן חוזרת התחושה הזו שהתחתנתי לא מתוך רצון והדברים שהוא אמר לא פעם שהוא כל הזמן חי מחדש את העניין. אני קמה כל בוקר והולכת לישון כל לילה בתחושה שאני נמצאת עם אדם שלא רוצה להיות איפה שהוא היום ולא חי באושר וכמובן שכתוצאה מכך אני מרגישה דחויה, לחץ נפשי ויייאוש. אני מרבה לבכות-לא לידו ולמרות שאני משתדלת לשמוח ולנסות להוציא את שנינו מהמצב הזה אני לא מצליחה. הוא לא רוצה לבוא איתי לטיפול ואני יודעת שאני חייבת איזהשהוא טיפול. האם יש לך אפשרות להמליץ לי על מטפל בדרום שעוסק בשיטה שלכם?
תודה מראש,
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדות עקב בעיות בנישואים - תגובה
ד''ר חיים היילפרין13/10/2011אני מסכים איתך לגמרי ששניכם צריכים לפנות לטיפול זוגי, ושאם בעלך אינו מעוניין לגשת איתך כדאי לך ללכת לטיפול בלעדיו (מניסיון שלי, יש סיכוי טוב שכעבור מספר פגישות פרטניות שלך אצל הפסיכולוג, בעלך ישנה את דעתו). כמדיניות, איני יכול להמליץ כאן על מטפלים ספציפיים, אבל את יכולה למצוא פסיכולוגים קליניים באזור מגורייך באלפונים המקוונים של הפ"י או איט"ה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר היילפרין-
גלית15/10/2011שלום ד"ר היילפרין,
אני לא רוצה ללכת לכל אדם. חשוב לי ללכת לפסיכולוג טוב ומנוסה.
אם אצור קשר טלפונית האם ישנה אפשרות שתוכל למסור לי מספר של מטפל טוב באזור הדרום כמו באר שבע?
תודה,
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לד"ר היילפרין- - תגובה
ד''ר חיים היילפרין17/10/2011אנא צרי איתי קשר בטלפונים שלהלן ואדבר איתך בהרחבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר
גלית16/10/2011קבעתי פגישה עם מטפל לשיטת ה- emdr האם טיפול זה נראה לך מתאים למצבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)