מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמינים של חרדותירון18/10/2011
דר שלום
מזה כחודש ויותר אני סובל מחרדות כתוצאה מחשש להידבקות באיידס.
יש סבירות שלא נדבקתי לאור בדיקת קומבו שבצעתי בטוח של 3 שבועות והתשובה שלילית.
יחד עם זאת מופיעים אצלי בגוף כל מיני תסמינים שחלקם מוכרים לי מהעבר כקשורים לחרדות וחלקם לא מוכרים לי.
האם כתוצאה מהתקפי חרדה הגוף יכול להגיב מידי פעם בפריחה מחוררת כזו נקודתית שנעלמת לאחר זמן קצר ? על הזרועות.
בנוסף האם כתוצאה מחרדות ייתכן ומערכת החיסון שלי בכללותה חלשה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תסמינים של חרדות - תגובה
ד''ר חיים היילפרין19/10/2011צר לי לקלקל לך את האבחון העצמי שבצעת, ירון, אבל תסמיני האיידס מופיעים רק זמן רב (בד"כ מספר שנים) לאחר ההידבקות הראשונית כך שבכל מקרה, אין מצב שהתסמינים השונים שמופיעים אצלך בגוף קשורים לאיידס...
וכן, חרדה ולחץ יכולים בהחלט להביא לפריחה על העור (ישנה פריחה שאפילו מגלמת את הקשר הרגשי בשמה המתחרז - "רוזה נרבוזה") ולהחלשות מערכת החיסון. בקיצור, בדיקת איידס או חשש מהידבקות באיידס מעוררים חרדות אצל מרבית האנשים אבל צריך לדעת גם להתקדם הלאה כשהתשובה שלילית. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - אנא הבהרה
ירון19/10/2011תודה !
פשוט קומבו שלילי אחרי 3 שבעות הוא אמין אך דורש חזרה אחרי חודשיים.
התקופה והסיטואציה קשה עלי.
אני לוקח כמעט שבועיים טיפול תרופתי של ציפילק (או משהו דומה) של טבע בהמלצת הרופא משפחה והבנתי שאחרי שבועיים זה יתחיל לסייע.
האם לדעתך המצב החרדתי בו אני נמצא יכול לגרום לכך שכאב גרון (נזלת וליחה על פי הרופא) נמשך ונמשך כשלושה שבועות ? לא היסטרי אך על אש קטנה.
בנוסף, מידי כמה ימים אני נתקף כאב ראש ברקות, ייתכן וזה כתוצאה מעומס מחשבה וטרדה שעוברת לי בראש ?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה - אנא הבהרה - תגובה
ד''ר חיים היילפרין20/10/2011יתכן וכאבי הראש קשורים לחרדות ונראה שכאב הגרון קשור יותר לוירוס... מה שבטוח, כדאי לך, בנוסף לטיפול התרופתי, לגשת לפסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית ולהיפטר מחרדת הבריאות שלך. (לטיפול התרופתי תופעות לוואי לא רצויות והוא רק ממתן את התסמינים אך אינו מטפל בשורש הבעיה ומסיבה זו אף עלול לקבע אותה.) בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)