חרדות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות
    אור
    25/10/2011

שלום אני בת 12 ועליתי לכיתה ז' בהתחלה התרגשתי עכשיו כבר פחות אבל דבר נורא מפחיד קרה בכיתתנו חברה שלי קיבלה התקף אפילפסיה בכיתה והיא נפלה וירד לה המון דם ופעם ראשונה שאני רואה דבר כזה ונורא נבהלתי התחלתי לבכות לרעוד אמא שלי מנסה לומר לי פשוט לא לחשוב על זה אבל זה חוזר לי לראש בלי סיבה וזה מפחיד אותי לפעמים קשה לי להירדם בלילה בגלל זה עכשיו אני מפחדת שיקרה לי משהו כזה בביה"ס חס וחלילה או שאני יחלה במשהו חס וחלילה אני מרגישה בחילות וכל יום בבית ספר אני מרגישה בחרדה אני לפעמים בוכה בסתר אני רוצה להתקשר לאמא שלי אבל בסוף אני מרגישה טוב אבל אני רוצה שזה יעלם לי כי זה גורם לי לעייפות אחרי ביה"ס וגם ככה בביה"ס יש הרבה לחץ ואני בעצמי כל יום נלחצת בבית ספר בגלל הילדים הגדולים אני מפחדת שהם יעשו לי משהו.האם תוכל לתת לי איזו עצה?רציתי אולי ללכת לפסיכולוג אבל אני לא רוצה להגיד לאמא שלי שאני רוצה ללכת לפסיכולוג. ופעם לא היו לי חרדות ואני רואה גם מטוטש בזמן האחרון (אבל אני לא יודעת עם הראייה המטושטת קשורה לחרדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות - תגובה

ד''ר אודי אורן
    25/10/2011

שלום אור,
    אין ספק שמה שקרה בבית ספר הוא בהחלט מפחיד. גם לאדם מבוגר לראות אדם בהתקף אפילפטי זה חוויה לא קלה. התגובה שלך היתה נורמלית לגמרי.
    מצד שני ברור שהפחדים האלו מפריעים וכדאי לעזור להם להיכנס לספר ההיסטוריה שלך. הארוע הזה נגמר לגמרי והסיכוי שיקרה לילדה בריאה כמוך משהו רע הוא נמוך ביותר.
    חשוב מאד שתמשיכי ללכת לבית ספר ותמשיכי בפעילויות הרגילות שלך.
    אני ממליץ לך לפנות ליועצת בית הספר ולדבר איתה. אם יהיה צורך היא תפנה אותך לפסיכולוגית בידיעתה של אמא.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו