מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר התקף חרדהשרון מור27/10/2011
שלום
ליל שישי האחרון לפתע מול צפייה בטלוויזיה לציין שהייתי רגועה החל לי התקף חרדה נורא (כל התסמינים המוכרים בחוזקה) פוניתי למיון ושם שיחררו אותי כמה שעות לאחר בדיקות דם וקבעו אכן שזהו התקף חרדה.
מאז חלפו כבר 5 ימים ואני כל הזמן עם מגרנות נוראיות שלא סבלתי בעבר ומין רעד בתוך הגוף, כל רגע יש תחושה שזה מתחיל שוב יד שמאל נרדמת ושוב יובש בפה, יש לי רעידות וכאבי ראש ותחושת לחץ בגוף. רופאת המשפחה נתנה לי כדור למיגרנות בשם סומטרידקס 100 חצי כדור עם הופעת המיגרנה וציפרלס 10 מ"ג.האם שילוב של שני כדורים אילו לא מסוכן? בעלון יש המלצות לא לערבב עם ציפרלקס כדור מיגרנות, דבר נוסף הרופאה רשמה לי ציפרלקס ל-28 יום ואמרה לי שבשבוע האחרון להוריד מינון יום כן יום לא, האם זוהי תקופה בסדר? הרוקח אמר לי שנותנים את זה לחצי שנה לפחות, אז הרופא טעתה או שהיא חושבת שחודש יעזור ומה אחרי חודש שאני יפסיק ההתקף יחזור? אני מבולבלת........תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר התקף חרדה - תגובה
ד''ר אודי אורן27/10/2011שלום רב,
את נמצאת במצב חרדה אקוטי. התרופות שקיבלת נגד חרדה יתחילו להשפיע רק בעוד זמן מה ובינתיים את יכולה לקבל משהו שיכול לעזור לך במיידי.
אני ממליץ לך לפנות לפסיכיאטר שיעקוב אחרי הטיפול התרופתי. עד הפגישה איתו דברי עם רופאת המשפחה שלך לגבי השאלות שיש לך.
בנוסף אני ממליץ בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד חרדה (EMDR או CBT).
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)