לאחר התקף חרדה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• לאחר התקף חרדה
    שרון מור
    27/10/2011

שלום

ליל שישי האחרון לפתע מול צפייה בטלוויזיה לציין שהייתי רגועה החל לי התקף חרדה נורא (כל התסמינים המוכרים בחוזקה) פוניתי למיון ושם שיחררו אותי כמה שעות לאחר בדיקות דם וקבעו אכן שזהו התקף חרדה.

מאז חלפו כבר 5 ימים ואני כל הזמן עם מגרנות נוראיות שלא סבלתי בעבר ומין רעד בתוך הגוף, כל רגע יש תחושה שזה מתחיל שוב יד שמאל נרדמת ושוב יובש בפה, יש לי רעידות וכאבי ראש ותחושת לחץ בגוף. רופאת המשפחה נתנה לי כדור למיגרנות בשם סומטרידקס 100 חצי כדור עם הופעת המיגרנה וציפרלס 10 מ"ג.האם שילוב של שני כדורים אילו לא מסוכן? בעלון יש המלצות לא לערבב עם ציפרלקס כדור מיגרנות, דבר נוסף הרופאה רשמה לי ציפרלקס ל-28 יום ואמרה לי שבשבוע האחרון להוריד מינון יום כן יום לא, האם זוהי תקופה בסדר? הרוקח אמר לי שנותנים את זה לחצי שנה לפחות, אז הרופא טעתה או שהיא חושבת שחודש יעזור ומה אחרי חודש שאני יפסיק ההתקף יחזור? אני מבולבלת........תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר התקף חרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר התקף חרדה - תגובה

ד''ר אודי אורן
    27/10/2011

שלום רב,
    את נמצאת במצב חרדה אקוטי. התרופות שקיבלת נגד חרדה יתחילו להשפיע רק בעוד זמן מה ובינתיים את יכולה לקבל משהו שיכול לעזור לך במיידי.
    אני ממליץ לך לפנות לפסיכיאטר שיעקוב אחרי הטיפול התרופתי. עד הפגישה איתו דברי עם רופאת המשפחה שלך לגבי השאלות שיש לך.
    בנוסף אני ממליץ בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד חרדה (EMDR או CBT).
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו