משהי

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• משהי
    משהי
    03/11/2011

לפני כחצי שנה עברתי תאונת דרכים אני מנסה להתגבר על המשבר ללא עזרה מקצועית לטיפול בטראומה.אני לא זוכרת את התאונה אבל יש לי הבזקים לא ברורים ויש לי חרדות
    הפחד העיקרי שלי כאשר אני אתחיל לחטט במה שהיה הסיוטים יהיו רבים יותר ולכן אני מפחדת ללכת לטיפול.
    הפחד שלי לזכור את התאונה מאחר והתאונה היתה קשה מה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהי - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    03/11/2011

כל תאונה מלווה בפגיעה נפשית כלשהי, וכשהפגיעה מטרידה אותך חודשים קדימה מומלץ מאד לא "לנסות להתגבר" לבד אלא דווקא לגשת ולקבל עזרה מקצועית מוקדם ככל האפשר. הטיפול המומלץ הוא טיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית ו/או EMDR. ואינך צריכה לחשוש שהטיפול יגרום להתגברות הסיוטים - ההיפך, הטיפול יאפשר לך לעבד את הטראומה, לשכוח אותה ולהתקדם הלאה בחייך.
    כדאי שתדעי שבמקרה של תביעת נזיקין כנגד חברת ביטוח, עלות הטיפול הפסיכולוגי תיכלל בסכום הפיצוי שתקבלי (במילים אחרות, חברת הביטוח מחויבת לשלם עבור הטיפול) ורשימות הטיפול של הפסיכולוג ישמשו בסיס למינוי רופא מטעם ביהמ"ש העשוי לפסוק לך אחוזי נכות (זמנית ו/או צמיתה) שיש בצידם פיצוי כספי משמעותי (אחוזי הנכות הנפשית עולים לעיתים קרובות על אחוזי הנכות האורטופדית). אם כל זה נשמע לך מסובך מדי, צרי איתי קשר ואסביר לך. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו