מתה מפחד רק מהמחשבה להביא עוד ילד

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מתה מפחד רק מהמחשבה להביא עוד ילד
    סימה
    20/11/2011

נשואה 4 שנים עם ילד בן 3.ילדתי בניתוח קיסרי ואנשים סביבי כבר אומרים לי שאני צריכה עוד ילד כי הוא גודל לבד... אני מתה מפחד רק מהמחשבה הזאת...כואב לי הבטן רק מלראות אישה בהריון או לחשוב על צירים..עד לפני חצי שנה מנעתי הריון רק כי חשבתי שאני לא מסוגלת לגדל עוד ילד...בחצי שנה האחרונה ה"אנטי" הזה רק הלך והחמיר כי הבנתי שאני ממש מפחדת פיזית ממה שהגוף עובר בהריון ולידה..האם זה משהו שניתן לטיפול?! אשמח לתשובה...תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתה מפחד רק מהמחשבה להביא עוד ילד - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    21/11/2011

וודאי שהפחד (יותר נכון, פוביה) שלך הוא משהו שניתן לטיפול. פני למספר שיחות עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לבעיתך.

חן
    01/12/2011

אני סטודנט שמתעסק בנושא עליו דיברת ואצטרך את עזרתך במתן כמה פרטים, בבקשה חזרי אלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו