טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני כחודשיים הפסקתי לקחת ציפרלקס לאחר טיפול של חצי שנה אבל למרות שהפסקתי לקחת את הכדורים התופעות לוואי עדיין נמשכות כמו למשל חלומות מוזרים בלילה ועיקוב אורגזמה. האם נגרם לגוף שלי נזק בלתי הפיך לכל החיים ועכשיו התופעות האלה לא יעברו לעולם? למה לא הזהירו אותי מפני זה לפני תחילת הטיפול? זה דבר שכיח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום גדש, התופעות שאתה מתאר יוצאות דופן. אני ממליץ לך לפנות לרופא שטיפל בך לצורך התייעצות. בסבירות גבוהה התופעות יחלפו במשך הזמן. אני מעריך שטיפול פסיכולוגי ממוקד (כדוגמת EMDR) יוכל לעזור לך. תוכל למצוא מטפלי EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR. בהצלחה, אודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד