מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובלת סובלת סובלתנינה11/12/2011
אני פשוט סובלת פחדים וחרדות ותגובות עזות אני לא שולטת בעצמי הכל התחיל ביום בהיר כאשר הבחנתי שיש לי דפיקות לב חזקות נכנסתי לפניקה אחרי כמה ימים עבר אחרכך התחלתי לראות נקודה שחורה בעין ימין הייתי במבחן עזבתי את המבחן ויצאתי בריצה כמו משוגעת כאילו שאני עומדת להתעוור עשיתי אין ספור בדיקות לעיניים ויצא תקין נרגעתי לשלושה שבועות ואז התחילו לי טשטושי ראייה וגם ששלו בעיות ראייה והכל תקין ואז התחלתי לחוש כאבי ראש ואני כמו משוגעת משוטטת מאתר לאתר קוראת על גידולי ראש וכאבים עד שהגעתי למסקנה שאני בטוחה שיש לי גידול ואני כל הזמן בוכה ומרגישה שחרב עליי עולמי וכל הזמן חושבת שחבר שלי יעזוב אותי כי יהיה לי גידול אני בת 20 ואני לא מצליחה להירדם בזמן האחרון בלי אמא שלי שכבר נמאס לה מהמצב שלי אני מרגישה כאבי ראש בלילה וגלי חום ונכנסת להיסטיריה פורצת בבכי ואומרת שאני בטוחה שיש לי מחלה מה לעשות??? אני בדיכאון!! יש לציין שאחותי לפני שנה קרה לה אותו דבר והיא מטופלת ברסיטל האם כאבי ראשקשורים לחרדה?? או שיכול להיות מחלה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סובלת סובלת סובלת - תגובה
ד''ר אודי אורן11/12/2011למאי שלום,
בהנחה שכל הבדיקות יצאו ללא ממצא כלשהוא, סביר להניח שמדובר בתופעות חרדה.
התופעות שאת מתארת הן תופעות חרדה נפוצות.
במקום להמשיך לחפש מחלות ולסבול, אני ממליץ לך לפנות לקבל טיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה כמו EMDR או CBT.
תוכלי למצוא מטפלי EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR, ומטפלי CBT באתר אי"טה.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)