מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות שינהאורטל14/12/2011
שלום, קוראים לי אורטל ואני סובלת מפוסט טראומה. לפני 4 חודשים עברתי אירוע טראומתי במיוחד בחו"ל. אחרי חודש וחצי כשכבר הייתי בארץ, עברתי תאונת דרכים, אני נסעתי בירוק ורכב אחר נסע באדום ונכנס בי. אחרי חודש וחצי הכלב שלי נפתר באופן פיתאומי. אני מטופלת אצל פסיכולוגית ולוקחת כדורים. בבוקר אני לוקחת "אסטו" ובערב אני לוקחת "לוריוון". אבל מאז שחזרתי מחו"ל אני כל לילה זוכרת עד לפרטי פרטים את החלומות שלי. חלומות מאוד אמיתיות. אני חולמת על דברים שבאמת יכולים לקרות, לדוגמה אני חולמת שאני יורדת למטבח ולוקחת כוס מים וחוזרת למיטה. אני חולמת שאני עולה על המחשב בודקת משהו במייל וחוזרת למיטה. אני קמה בבוקר מאוד מבולבלת ולא בטוחה מה היה חלום ומה אמיתי. אני מפחדת לחלום על אותם מקרים טראומתיים שקרו לי ואני מפחדת ללכת לישון. הפסיכולוגית שלי רוצה שאקח כדורי שינה שיעזרו לי ואני לא הסכמתי אז אני לוקחת "לוריוון" שזה מרגיע אותי וכל הגוף שלי משתחרר וזה עוזר לי לישון. העניין הוא שאני לא רוצה לישון, אני מפחדת נורא...אני לא רוצה לחוות שוב את הטראומות. עם הפסיכולוגית אנחנו עובדים על זה והיא עוזרת לי הרבה. אבל היא לא נותנת לי פיתרון לחלומות.אני ישנה עם טלוויזיה דלוקה והאור לפעמים דלוק. אני בת 25 ואני לא רוצה שככה יראו החיים שלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדות שינה - תגובה
ד''ר חיים היילפרין15/12/2011צר לי לקרוא על שרשרת האסונות שקרו לך ועל סבלך, אורטל. אם הפסיכולוגית שלך אינה מסייעת לך עם חלומותיך ובכלל, העלי את הנושא בפגישתכן ושקלי פניה לטיפול ממוקד יותר ב-EMDR או CBT. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)