מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחדים וחרדותתמר02/02/2008
אימי נפטרה לפני כ- 5 חודשים והודיעו לי על כך בלילה מאותו היום אני סובלת מדופק מהיר לא הצלחתי להירדם בלילות ולעיתים הרגשת חום ביד שמאל. הלכתי באופן פרטי לטיפול וקבלתי פריזיום אותו אני שותה 1 בוקר חצי חצהריים ואחד ערב. יש לציין שתחושת הדופק המהיר חלפה, אך לעיתים הרגשת החום ביד שמאל חוזרת. מאז מותה של אימי אני סובלת מפחדים, כל פעם אני חוששת שיש טלפון בשעה מאוחרת החשש והפחד שיקרה משהו למשיהו קרוב, מספיק שכואב לי לי הראש אני כבר פוחדת שיש לי איזושהי מחלה. כיצד אוכל לטפל בפחדים ובחרדות על מנת שאוכל לחזור לעצמי כפי שהייתי טרם אובדן אימי. יש לציין שקודם לכן לא סבלתי מחרדות, בעיות שינה עשיתי בדיקות כלליות והכל בסדר.
אודה לך מאוד על ההיענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לתמר
ד''ר חיים היילפרין04/02/2008זה טבעי שאירוע טראומתי יעורר תגובות חרדה פוסט-טראומתיות. כפי שציינתי בתשובה קודמת, הדרך המומלצת להתמודד עם החרדות היא לגשת לטיפול פסיכולוגי בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. אני מטפל בגישה זו ובדרך כלל משיג הקלה משמעותית בתוך מספר פגישות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)