הרגשת בדידות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• הרגשת בדידות
    אני
    27/12/2011

כל כמה זמן אני אפול ...ארגיש בודדה ולבד ,וזה לא משנה
    גם אם אני יודעת שאני יכולה להתקשר לחברה לדבר איתה ,וגם אם
    מחר אני אראה חברה, או הייתי בלימודים והיה לי כיף ונעים עם ידידות וידיד משם ודיברנו והיה נחמד .
    כל דבר קטן יפיל אותי. ההרגשה שאני רוצה לעשות משהו ואין לי עם מי, ואז אני מתחילה להציע לכל מיני מכרים רחוקים ויש בזה משהו טוב ואני כמעט חושבת ללכת לעשות את הדבר לבד וזה כיביכול נהדר מראה על העצמאות שלי, אני גפ מאוד יכולה להעסיק את עצמי ויש לי תחביבים ולימודים ועבודה ומשפחה,
    אבל ההרגשה שאני לבד .
    שלא לדבר על לסמוך על בחורים,אחרי שהיה לי חבר שהיינו הכי קרובים אבל מאוד שמרנו על החופש של כל אחד ,שאיתו לא הרגשתי שאני לגמרי לבד, נפרדנו וחזרנו וזה גרם לי להבין שכולם תמיד בסוף יעלמו ואי אפשר לסמוך על אף אחד
    ואנשים פשוט כל פעם מאכזבים אותי וגורמים לי להרגיש לבד...

מה אני יכולה לעשות? אני נורא עצובה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשת בדידות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשת בדידות - תגובה

ד''ר אודי אורן
    28/12/2011

שלום,
    את מתארת תבנית ארוכת שנים שלא משתנה למרות שאת "יודעת" באופן קוגניטיבי כי המציאות שונה ממה שאת חשה. תבניות כאלו נוצרות כמעט תמיד על בסיס התנסויות עבר ש"נצרבו" בתודעה.
    אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד מסוג EMDR שהוא בעל סיכוי טוב לעזור לך בהתמודדות עם הקושי שאת מתארת.
    תוכלי למצוא מטפל EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו