פחד..

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחד..
    אליסון
    02/01/2012

שלום, אני בת 16
    אני איבדתי את אבא שלי בגיל 14.. הדבר לא פגע בתפקוד היומיומי שלי, אך זה פגע בראש שלי ובמחשבות מאוד.
    זה מאוד טראומתי עבורי.. וזה הכי משפיע עליי כרגע במערכת היחסים שלי.
    אני 8 חודשים עם חבר שלי, אוהבת אותו כמו שאף אחד לא אהב מעולם.
    אין לנו בעיות במערכת היחסים, אנחנו רבים פעם בממש הרבה זמן וגם זה על שטויות.
    הוא אוהב אותי מאוד ומשתדל להראות את זה. אני והוא מושלמים אחד בשביל השניה, חברים הכי טובים שכזה, מדברים על הכל, צוחקים כל הזמן ומסכימים בהרבה תחומים.
    אני כל כך מפחדת לאבד אותו.
    אני סומכת על הקשר שלנו שימשך בתחום הרומנטי, אני מפחדת פשוט שהעולם יקח אותו ממני.
    זה נראה לי יותר מדי טוב כדי להיות אמיתי. כל רגע שהוא לא ליידי אני ממש סובלת מפחדים שמשהו קרה לו,
    אם הוא לא כותב לי לפני השינה, יום למחרת אני לא מצליחה להתרכז בלימודים.
    אני משתגעת מזה. זה מעיק, זה מוגזם, זו אובססיה לכל דבר.
    אני כל כך אוהבת אותו. הוא הכי חשוב לי בעולם, ואני מרגישה כאילו עכשיו זה הספירה לאחור עד הרגע שיקחו אותו ממני. יש דרך לצאת מזה? אני יודעת שזה די קשור לאי השלמה עם המוות של אבא שלי.. לא יודעת איך זה יצא לי מהראש.
    איך אוכל לחזור לחיים נורמלים, מבלי לדאוג כמו פסיכופטית אובססיבית.
    בבקשה תחזרו אליי מהר. אני משתגעת במיוחד בזמן האחרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד.. - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    03/01/2012

הזמן וחוויות חיוביות (כמו אהבתך לחבר) ילמדו אותך שכן, אפשר להיות מאושרים מאד ביחסים אוהבים (כמשהו שהוא חלק מאיתנו ומהחיים, ללא תלות באדם כזה או אחר) וחשוב מזה, שניתן לאהוב אנשים (ולהיות אהוב) הרבה מאד שנים בלי שהם ימותו לנו פתאום (אחרי הכל, אנשים לא מתים בדמי ימיהם על ימין ועל שמאל - זוהי הסיבה שמותו של אבא בטרם עת נתפס כאסון קטסטרופלי). אם אין לך סבלנות לחכות שהזמן והחוויות החיוביות יעשו את שלהם, את יכולה למתן את הדאגות על ידי פנייה לטיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג קליני המטפל בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו