מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות אחרי לידהאירית02/01/2012
שלום אני שלושה חודשים אחרי הלידה קיבלתי חרדות כנראה מלהישאר עם תינוקת בבית לבד כי היו לי סחרחורות ופחדתי שלא יקרה לי כלום והיא תישאר לבד . ככה זה התחיל הגעתי בסופו של דבר לשתות ציפרלקס כמובן באישור רופא ופסיכיאטר ...
אני אחרי שנה וחצי הרגשתי טוב מאוד והחלטתי להוריד את הכדורים כמובן במינון נמוך לאט לאט עברתי את שלב ה"גמילה" אני עכשיו אחרי שלושה חודשים בלי הכדורים ולצערי הרבה זה חזר לי בלי שום התרעה מוקדמת מה עושים איך יודעים שזה זה ולא משהו אחר ולמה זה חוזר אם לא עברתי משהו רציני פשוט ככה סתם ממש קשה לי אם זה יש לי שלושה ילדים בבית אני משתגעת כבר מהתופעה הזאת ואפילו חושבת אל לשתות את הכדורים האלה לכל החיים העיקר שאני יחזיק ביום ביום האם יש סיבה לכך
האם השרפה בחזה שיש לי קשורה האם הבחילות קשורות האם הרעידות יעברו ואחרי כמה זמן שאני ייקח את הציפרלקס זה יפסיק אני ממש מותשת תעזרו לי בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדות אחרי לידה - תגובה
ד''ר חיים היילפרין03/01/2012ראשית, כדאי לך להתייעץ אם רופא המשפחה כדי לשלול את קיומה של בעיה רפואית... ולגבי החרדות, דעי שהרגשות שאת חווה, כולל חרדה, משקפות את מציאות חייך, ומסיבה זו איני רואה בחזרת תסמיני החרדה "התפרצות מחודשת", חזרה אחורה או הידרדרות אלא פשוט עדות לכך שאת נמצאת בתקופה לחוצה במיוחד (כפי שהיית לאחר הלידה). את אכן יכולה לחזור לציפרלקס ויש סיכוי טוב שתחווי הקלה של ממש (בטווח של מספר שבועות). עם זאת, כדאי שתדעי שתרופות אינן הטיפול הראשוני המומלץ לחרדה או דיכאון (התרופות מקלות את התסמינים אך אינן מטפלות בשורש הבעיה ובמובן זה עלולות אפילו לקבע אותה, ויש להן תופעות לוואי לא רצויות) - הטיפול המומלץ הוא מספר שיחות עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית, וכדאי לך לעשות זאת כצעד ראשון. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)