טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עברתי משבר נפשי בו אימי נפטרה לי מול העיניים מאז סבלתי מהזיות טראומות ומחזה המוות נגלה כל הזמן מול עיניי עם מראות נוספים קשים. טופלתי בריספרדל 1.5 כדור ליום. יש לציין שחל שיפור במצבי אך לאחרונה אני סובל מאוד מפחדים לדוגמא: הפחד שיקרה משהו, פחד שאסע וחס וחלילה אפגע במישהו דברים שלא היו קודם לטראומה אותה חוויתי.כיצד אוכל לטפל בפחדים ובחרדות? אודה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הדרך הטובה ביותר היא לגשת לטיפול פסיכולוגי בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. אני מטפל בגישה זו ובדרך כלל פוטר מטופלים מפחדים מהסוג שאתה מתאר בתוך שתיים-שלוש פגישות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד