שאלה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שאלה
    קרן אור
    05/01/2012

אני עוברת פה בין השאלות של האנשים הרבים שמופרעים על ידי החרדה, המנגנון משתבש האדם מבולבל וחייו אף פעם לא חוזרים להיות מה שהיו. יש מחקרים מדעיים שמתמקדים בגורמים להפרעות האלה? כמה אחוזים מהאוכלוסיה לוקים בסוגי הפרעות חרדה והאם יש שיפור חד משמעי לאורך זמן ע"י emdr?
    cbt נראה לי שחלק מהרתיעה לטיפול בו הוא הכוחות הנפשיים העצומים שמצריכים כדי להתמודד עם החשיפות וברוב המקרים הכוחות מדולדלים ממילא .
    אני חוויתי התקף חרדה עוצמתי כשהייתי אחרי לידת בני הראשון במשך השנים ההתקפים פחתו אך אף פעם לא נעלמו לגמרי.
    בברכה

קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

ד''ר אודי אורן
    08/01/2012

לקרן שלום,
    יש ספרות עצומה על מצבי חרדה ואת מוזמנת להעמיק בה.
    המחקרים לגבי ה-EMDR מראים יציבות בתוצאות החיוביות.
    המחקרים מראים תוצאות טובות ויציבות גם לטיפולי CBT.
    אם את עדיין סובלת אני ממליץ לך לפנות לטיפול באחת מהגישות הנ"ל.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

קרן אור
    08/01/2012

בהמשך אפנה לספרות מקצועית ... מעניין אותי לדעת האם אתה כמטפל הצלחת למצוא איזה שהוא מכנה משותף ואפיונים מיוחדים בין הלוקים בחרדה תודה מראש. אודה לך גם על הפניה לרופאים שמתמחים בשיטות שציינת באיזור חדרה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך - תגובה

ד''ר אודי אורן
    08/01/2012

לקרן שלום,
    אנא פני לאתר המרכז הישראלי ל-EMDR או לאתר אי"טה כדי לקבל הפניה. המטפלים הינם ביחוד פסיכולוגים ועובדים סוציאלים קליניים.
    השאלה שאת שואלת לגבי אפיונים מיוחדים הינה רחבה מדי לפורום זה.
    בברכה ובהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו