ocd

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• ocd
    רינת
    08/01/2012

שלום רב,

אני סובלת מ- ocd כבר הרבה שנים, אבל תמיד ידעתי לחיות עם זה ולהתגבר על המחשבות הטורדניות (אני לא מבצעת שום טכסים). לפני שנה וחצי עברתי ניתוח ובעקבותו חזרו החרדות, אי היכולת לישון. טופלתי בפאקסט ובקסאנקס. היום, אחרי שנה הפסקתי ליטול פאקסט כי הרגשתי טוב ורציתי להיכנס להריון. אבל חודש אחרי שהפסקתי עם התרופה לילה אחד חזרו המחשבות הטורדניות ואתן החרדות. לא ישנתי כל הלילה וכך גם בלילה שאחריו. לא יכולתי להתמודד עם זה יותר ונטלתי 0.5 קסאנקס. המחשבות שמציפות אותי הן לא הגיוניות ומפריעות לי לתפקד. למשל, אני מסתכלת על הבן שלי ושואלת אם זה הבן שלי, האם הוא מוכר לי, כאשר אני יודעת שילדתי אותו. מחשבות כאלה משתקות אותי. אני לא רוצה לחזור לטיפול תרופתי, אבל מצד שני קשה לי להתמודד. מה היית ממליץ לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ocd

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ocd - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    09/01/2012

פני לטיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו