חרדה?

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה?
    אנונימי
    08/01/2012

אני בת 15 וקראתי באינטרנט שמה שאני עוברת זה התקפי חרדה אני לא בטוחה מה לעשות. בזמן האחרון אני מרגישה שאולי אני משתגעת המון מחשבות עוברות לי במוח אבל בעיקר איך העולם עובד , אם אני בחלום אם אני במציאות ועוד שאלות בסגנון; וכל פעם שאני מתחילה לחשוב על מחשבות אלה אני מתחילה לרעוד הדופק שלי עולה, אני מרגישה שאני מאבדת את הרגשות שלי ואני בקושי מתקשרת עם אנשים הפחד הגדול שלי הוא שכל החיים שלי יראו ככה אני מרגישה בלי מוצא שאין לי דרך להשתחרר מזה אני מנסה לקבל את זה בתור עובדה שככה זה העולם אבל זה לא מרפה. מה לעשות ? ואם זה קשור לזה שאני בגיל ההתבגרות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה? - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    09/01/2012

הדבר הנכון ביותר עבורך הוא לפנות למספר שיחות אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. אני מקווה שתרגישי חופשיה לשוחח על כך בפתיחות עם הוריך כדי שיוכלו לסייע לך למצוא פסיכולוג שכזה ולממן את עלות השיחות. וכן, יש קשר (חלקי) בין החרדה לעובדה שאת מתבגרת. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו