איזה אלטרנטיבה יש לי?

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• איזה אלטרנטיבה יש לי?
    משה
    14/01/2012

מה עושה בן אדם שצריך לעשות טיפול פסיכולוגי אינטנסיבי של פעמיים שלוש בשבוע למשך כמה שנים. איך לעזאזל הוא יכול לממן את זה אם הוא לא במקרה מיליונר? בתחנה לבריאות הנפש לא מסכימים לקבל יותר מפעם אחת לשבוע מה שלא אפקטיבי עבורי. דיברתי על כך עם הפסיכולוגית שלי והיא לא מוכנה לעשות לי הנחה וזה גורם לי לחשוב שפסיכולוגים לא באמת אוהבים את מטופליהם ושהפסיכולוגית שלי סתם מנצלת אותי מה אני אמור לעשות? אני חושב לעזוב את הטיפול כי אין לי מספיק כסף וכנראה זה עסק רק לעשירים בלבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה אלטרנטיבה יש לי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה אלטרנטיבה יש לי? - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    15/01/2012

כן, טיפול פסיכולוגי הוא עסק יקר, במיוחד אם אתה מתעקש על שלושה טיפולים בשבוע... עם זאת, בנסיבות שאתה מתאר, נראה לי שעדיף לך להתפשר על טיפול אחד בשבוע בתחנה לבריאות הנפש, ועוד בחינם, מאשר לעזוב לגמרי את הטיפול. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה דווקא שלש פעמים בשבוע

חיים
    20/01/2012

האם ניסית טיפול cbt במקרה? יתכן שזה יתן מענה . זהו טיפול קצר יותר וממוקד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו