פחד על אחרים

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחד על אחרים
    רזה
    18/01/2012

שלום ! אבא שלי סובל מאפילפסיה, אני ראיתי אותו מקבל התקף פעמים.. וחוץ מיזה ראיתי עוד 3 פעמים אנשים שמקבלים התקף לידי.. אני לא מפחד או קופא במקום שאני רואה את זה . זה לא הכי מפריע לי ! פשוט כל פעם שיש רעש או שמישהו נופל או תזוזה שהיא לא נראית לי על מישהו ישר קופץ לי לראש המחלה הזאת.. ואם אבא שלי בחדר ואני שומע משהו נופל אני חייב ללכת לראות שהוא בסדר. איך אני יכול להתמודד ולהפסיק לחשוב על זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד על אחרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד על אחרים - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    20/01/2012

אתה מתאר תגובות טבעיות ושכיחות מאד למצב שיש בו איום. גם אם אינך מתרגש יותר מדי כשלאבא או למישהו אחר יש התקף אפילפטי, עדיין המצב הזה מטריד מספיק כדי לגרום לך להיות דרוך באופן קבוע ולחשוב מיד שמשהו אולי קרה כשאתה שומע רעש. קבל את ההרגל הזה כמחויב מציאות ו"אל תילחץ מזה שאתה נילחץ" - בהנחה שההתקפים הבאים יעברו בשלום, אתה תתרגל בהדרגה לעובדה שהכול בסדר ותהיה פחות ופחות מוטרד מכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו