מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד על אחריםרזה18/01/2012
שלום ! אבא שלי סובל מאפילפסיה, אני ראיתי אותו מקבל התקף פעמים.. וחוץ מיזה ראיתי עוד 3 פעמים אנשים שמקבלים התקף לידי.. אני לא מפחד או קופא במקום שאני רואה את זה . זה לא הכי מפריע לי ! פשוט כל פעם שיש רעש או שמישהו נופל או תזוזה שהיא לא נראית לי על מישהו ישר קופץ לי לראש המחלה הזאת.. ואם אבא שלי בחדר ואני שומע משהו נופל אני חייב ללכת לראות שהוא בסדר. איך אני יכול להתמודד ולהפסיק לחשוב על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פחד על אחרים - תגובה
ד''ר חיים היילפרין20/01/2012אתה מתאר תגובות טבעיות ושכיחות מאד למצב שיש בו איום. גם אם אינך מתרגש יותר מדי כשלאבא או למישהו אחר יש התקף אפילפטי, עדיין המצב הזה מטריד מספיק כדי לגרום לך להיות דרוך באופן קבוע ולחשוב מיד שמשהו אולי קרה כשאתה שומע רעש. קבל את ההרגל הזה כמחויב מציאות ו"אל תילחץ מזה שאתה נילחץ" - בהנחה שההתקפים הבאים יעברו בשלום, אתה תתרגל בהדרגה לעובדה שהכול בסדר ותהיה פחות ופחות מוטרד מכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)