מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות יומיומיותרועי23/01/2012
שלום
שמי רועי ואני בן 29 כבר מזה חמש שנים אני סובל מחרדות שבאות והולכות בהתחלה זה היה בצורה הכי קשה שיכולה להיות אני מדבר על לחצים בחזה הרגשת שריפה בידיים ובראש ,חוסר שינה והמון התקפים אחד אחרי השני הלכתי לרופ א המשפחה והוא נתן לי פאקסט לקחתי למשך 3 שבועות והכל עבר לי אז הפסקתי עם הכדורים באותו שלב היה הכל היה נורמלי טסתי לחו"ל ועוד.. אבל אחרי שנה שוב חזרו החרדות וההתקפים הפעם בצורה עדינה אבל מציקה ומעיקה מהרגע הזה ועד היום השתנו חיי פתאום יש לי פחדים מנסיעות ארוכות ממרחבים פתוחים ,מגבהיים מלהיות בחברה ולהציג בעבודה למשל אני מפחד לצאת לקורסים בגלל הנסיעות והאנשים זה ממש מעיק עלי וכל הזמן נלווים עם זה כאבי ראש ודופק מהיר ולחצים בחזה ממש קשה לי עם זה אשתו של אחי צריכה ללדת בימים הקרובים והם גרים רחוק מאיתנו ואני מפחד מהנסיעה כי כל פעם שאני נוהג מחוץ לעיר יש לי כאבי ראש ולחצים בחזה וחום פנימי מה עלי לעשות אני יודע שצריך טיפול התנהגתי קוגנטיבי אבל מה שבאמת מפריע לי זה התסמינים של החרדה ואת זה אולי אני יוכל לפתור בתרפה כל שהיא אשמח לשמוע את תגובתכם לנוא בתודה רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדות יומיומיות - תגובה
ד''ר אודי אורן23/01/2012לרועי שלום,
אתה סובל מתסמיני חרדה ברורים וכדאי שתפנה לטיפול בהקדם.
אני ממליץ לך לשקול שילוב של טיפול תרופתי וטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה (CBT או EMDR). הטיפול התרופתי בהחלט יכול להקל על הסימפטומים שאתה סובל מהם, אבל אני מתרשם שהוא לא יפתור את שורשי הבעיה. טיפול פסיכולוגי יוכל לעזור לך להתגבר על התופעות האלו אחת ולתמיד.
תוכל למצוא מטפלי EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR ומטפלי CBT באתר אי"טה.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)