אני באמת צריכה עזרה...

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• אני באמת צריכה עזרה...
    רוני
    24/01/2012

היי.. אני בחורה בת 20 עם באמת ביטחון עצמי גבוה שואפת ויכולה להגיע לכל דבר שארצה מבלי בעיה..
    אך יש לי פחדים רבים בינהם: פחד מהחתולים שיתקפו אותי, כלבים שינשכו אותי, חושך ושלל בעליי חיים. אבל הפחד הנורא מכולם הוא שדים ורוחות אין לי מושג מה הוביל לפחד זה לדעתי הסרטים המפחידים.. אך אני לא זוכרת שזה היה כל כך חמור. פחד זה אצלי כבר כמה שנים אבל משום מה אני לא זוכרת שהוא כל כך חמור בלילה שאני ישנה לבדי ונזכרת בשים ורוחות אוטומטית הראש שלי מתחיל לעבוד ועוד איזה לעבוד... וזה לא רק בלילה אלא גם ביום שאני יושבת לבד בבית.. ברמה כזאת שאני פשוט יוצאת החוצה. שאני הולכת לבד ברחוב בעיקר בחושך מסתובבת כדי לראות שאין שדים ורוחות מאחוריי. איך למעם השם מטפלים בכל כך הרבה פחדים?
    אין לי מושג מה הוביל לשלל פחדים אלה אך זה פוגע באיכות החיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני באמת צריכה עזרה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני באמת צריכה עזרה... - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    25/01/2012

העובדה שאת סובלת משלל פחדים אינה מהווה קושי מיוחד לטיפול מאחר ואין שום צורך לטפל בנפרד בכל אחד מהפחדים - טיפול בפחדייך העיקריים יוביל להקלה משמעותית גם בתחושות הפחד האחרות. פני לטיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות ופחדים בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו