שאלה מקצועית

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שאלה מקצועית

שלום ד"ר אני בן 28 מזה 3 שנים לקחתי ריסטל כדור אחד ליום עקב לפי טענת הרופא חרדה והתקפה פאניקה התחלתי לקחת את התרופה אשר עזרה לי במחינה תופעות גופניות אבל בחיים לא העלמה לי את תחושת הלחץ והחרדה ובוא נגיד שהיא הייתה בסדר ללא שום תופעות לווי עד שיום אחד התחלו הלחץ על העיניים שלי והתקפי פאניקה סמויים כאבי ראש והתקפה חרדה .הלכתי לרופא לפני 5 חודשים אשר הלחיף לי אותה לציפרלקס ואז התחיל הבעיות תופעות לוואי קשות מאוד החרדה נעלמה אכן אבל היא עשתה לי תחושת עוררות נפשית גבוה תנושת ניתוק מהעצמי מאוד קשה הכל זר סביבי כאילו שאני בכלל לא מכיר את עצמי על דעת עצמי ירדתי לחצי כדור היה יותר טוב אבל עדין השארה את החותם שלה לגבי תחושת ההתנתקות הזו ואני רק על חצי כדור ועדין יש התקפה תאניקה אבל הפעם הכל שונה ומרגיש שאני בכלל לא מכיר את עצמי כמו שהייתי ברסיטל ..אשמח מאוד לשמוע את דעתך 2 האם אני יכול לחזור לריסטל כלומר להפסיק את הצפרלקס כבר היום ומחר לקחת את הריסטל חצי ליום לשבוע ואז לעלות לכדור כי ממש אני לא סובל את עצמי כך ויש לציין שאני מקיים חיים נורמליים לגמרי עבודה חיי חברה הכל בסדר רק הקטע התקשורת שביני לבין עצמי כתוצאה מהציפרלקס הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מקצועית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מקצועית - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    27/01/2012

הדבר אפשרי, אך לא הייתי מציע לך לעשות כן מבלי להיוועץ בפסיכיאטר המטפל בך ולעקוב אחר הנחיותיו. באופן כללי, כדאי שתדע שטיפול תרופתי אינו הטיפול הראשוני המומלץ לחרדות (התרופות מקלות את התסמינים אך אינן מטפלות בשורש הבעיה ובמובן זה עלולות אפילו לקבע אותה, ויש להן תופעות לוואי לא רצויות) - הטיפול המומלץ הוא טיפול פסיכולוגי (שיחתי) עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מניסיוני, ניתן במספר שיחות לא גדול להיפטר מההתקפים והחרדה לתמיד וללא תרופות. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו