חרדה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה
    מירי
    13/02/2012

שלום..

שאלה אני סובלת מחרדות רופא המליץ על וויפאקס אקס אר 150 מל שעזר לי מעט הקל על הסימפטומים אך יש עדין קצת התקפים קטנים שקורים יותר מחוץ לבית.. יכול להיות שברגע ההחלמה מהכדורים בשבוע האחרון אני מתחילה להרגיש חוסר אויר מה שלא הרגשתי לפני וכתוצאה מזה אני מפהקת הרבה כדי להרגיש תחושה של כניסת אויר יותר טובה. האם אני צריכה להעלות את המינון או שזה יכול להיות הסימפטומים האחרונים שיחלפו עם הזמן. חשוב לי לציין שאני מתחתנת בעוד חודש וחצי וגם כל המצב מכניס אותי לקצת לחצים בגלל הרגשתי הכללית שבכל פעם שאני מתאמצת אני מרגישה רעד בידיים ותחושת עילפון, עוד דבר שחשוב לי לציין ששללו כל בעיה גופנית אפשרית.
    אני מקווה שתוכל לעזור לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה - תגובה

ד''ר אודי אורן
    14/02/2012

למירי שלום,
    אנא הפני שאלות לגבי מינונים ותופעות לואי לרופא המטפל בך. חשוב מאד שהוא ידע מה קורה איתך ועם הטיפול התרופתי שהוא רושם לך.
    אני ממליץ לך לשלב בטיפול אותו את מקבלת גם טיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדות (EMDR או CBT). טיפול משולב ישפר את הסיכויים של הורדת התופעות למינימום האפשרי. אני יכול לשער שהחתונה מכניסה מתחים לחייך (בנוסף להתרגשות ולשמחה) ושטיפול פסיכולוגי עשוי לעזור.
    תוכלי למצוא מטפלי EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR, ומטפלי CBT באתר אי"טה.
    בהצלחה ומזל טוב,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו