התקפי חרדה.

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה.
    אני
    08/02/2008

שלום.
    לפני כחודש תקף אותי התקף חרדה בזמן העבודה,זה כלל גלי קור,חוסר תחושה בידיים,דופק מואץ,קוצר נשימה,סחרחורות ובחילות. פניתי לקופת חולים והרופא אמר שהכל בסדר ושלח אותי הביתה לנוח.

השבוע,שלושה שבועות לאחר המקרה,תקף אותי עוד התקף כשנסעתי עם חברים במכונית...ותחושה של חולשה בגוף נמשכה גם שעתיים לאחר המקרה.
    הלכתי אל רופא משפחה,והוא אמר שזה יעבור והוא לא ממליץ לי לקחת כדורים מכיוון שאני עדיין צעירה (אני בת 18).
    יום למחרת תקף אותי עוד התקף,אבל ברמה פחות חמורה...בזמן נסיעה במונית.
    ואתמול תקף אותי עוד התקף רציני,שוב,בזמן נסיעה עם חברים.

כל השבוע אני מרגישה חלשה,עייפה...כל שגרת החיים שלי נהרסת מהפחד שיתקוף אותי עוד התקף באמצע שום מקום.

רציתי לדעת האם יש דרכים לטפל בבעיה שלא קשורות לטיפול תרופתי או פסיכולוגי (אני אמורה להתגייס עוד שבועיים ואם אעבור טיפול פסיכולוגי יש מצב שלא יגייסו אותי.) שיעזרו לי להתגבר על התקפים אלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי חרדה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף חרדה

ד''ר חיים היילפרין
    09/02/2008

את יכולה ללמוד יותר על התופעה (למשל באתר www.baruch-elitzur.com) אבל הדרך הריאלית היחידה להיפטר מהתקפי החרדה שלך היא טיפול פסיכולוגי ייעודי בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. (גם אני לא ממליץ על טיפול תרופתי במקרה כמו שלך.) הבעיה ו/או הטיפול לא אמורים לפגוע בגיוסך לצבא ואת גם יכולה לקבל את הטיפול במסגרת שירותך הצבאי. אם תרצי, אשמח לעזור לך בפגישה או שתיים עוד לפני גיוסך, באופן שבמועד הגיוס כבר תחווי הקלה משמעותית ואולי כל הסיפור יהיה מאחוריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו