מוטרד

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מוטרד
    ציון
    27/02/2012

שלום רב שאלה קצת מוזרה היום ההיתי אצל הספר ישהוא סיבב לי את הראש לספר ואחרי ה החזיר אותו קדימה קרה משהו מוזר ראיתי את עצמי במראה כאיול עם עיניים פתוחות למרות שזה לא היה ומאוד נבהלתי הרגשתי שהדפוק שלי עלה קצת מי התעשתתי בחודשים האחרונים אני עובר תקופה מאוד לחוצה עיפות וכאבי ראש קצת שוכח דברים רציתי לדעת עם מה שקרה אצל הספר זה הזיה ואם צריך לדאוג מזה רציתי לציין שאני לא צורך סמים תרופות עושה הרבה ספורט שומר על אורך חיים בריא עשיתי בדיקות דם ושתן כול הבדיקות תקינות אבל מרגיש עייפות ותשישות ולחצים בראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוטרד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוטרד - תגובה

ד''ר אודי אורן
    27/02/2012

שלום ציון,
    זאת לא הזיה. העיניים/ראש שלנו עושים לנו לפעמים "תרגילים" כשאנחנו עייפים/לחוצים/כואבים. סביר להניח שזה מה שקרה.
    מצד אחד אני לא מציע לך לקחת את הספור המסויים הזה יותר מדי ברצינות, מצד שני אני מציע לך לקחת את המצב הכללי שלך ברצינות. למרות שנראה לי שאתה מטפל בעצמך ושומר על עצמך היטב, אתה עובר תקופה קשה והגוף שלך אומר לך שכדאי לך לעשות משהו בנידון.
    אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד כמו EMDR או CBT.
    תוכל למצוא מטפלי CBT באתר אי"טה ומטפלי EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ציון
    27/02/2012

תודה רבה הרגעת אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו