חרדה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה
    מיה
    28/02/2012

בת 28. לפני כחצי שנה בעקבות חשש למחלה ובדיקות רבות שעברתי הופיעו לי התקפי חרדה בעיקר בלילה שכללו דפיקות לב, הזעה, הירדמות הגפיים וכאב ראש. לאחר כמה ימים הסימפטומים הופיעו במשך רוב היום דבר שגרר הימנעות מלצאת מהבית ופחד מהחרדה עצמה. כיום הסימפטומים הנ"ל נעלמו אך אני סובלת רוב שעות היום מבחילות קשות שתוקפות אותי בעיקר כשיש לי מחשבות רעות. אני ממש מתוסכלת והתחושה הופכת את חיי לבלתי נסבלים. אציין כי כשהייתי קטנה פחדתי מאוד להקיא אך הדבר נעלם עם השנים ושוב חזר. אשמח לעזרה בפתרון הבעיה.

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    01/03/2012

חבל שאת סובלת במקום לטפל בבעיה ולפתור אותה - פני לטיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך המהירה!!

מיה
    02/03/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו