מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה חברתיתחסוי07/03/2012
שלום רב. אני סובל מחרדה חברתית כבר 3 שנים. לפני שנה התחלתי טיפול תרופתי, התרופות הן: פריזמה ואביליפיי. התחלתי עם פריזמה וריספרדל ואחרי 4 חודשים החלפתי את הריספרדל עם אביליפיי. שלושת התרופות לא עזרו לחרדה הזאת. אני מתקשה מאוד ואפילו נמנע לפנות לחברים שלומדים איתי בכיתה ונמנע להגיע לאירועים שהם משתתפים בהם. אני גם לא מסוגל ליצור איתם קשר בטלפון ובצ'אט הפרטי בפייסבוק. יש לי אספרגר, אני הולך פעם בשבוע לטיפול רגשי והייתי בעבר בטיפולים לקידום החלק החברתי שלי. כלום לא עזר! עדיין החרדה החברתית הזאת מקשה עליי מאוד להתחבר עם החברים שלומדים איתי. אני מרגיש עם זה מאוד רע ואני צריך עזרה רצינית בעניין החרדה הזאת ולכן פניתי לעזרה. אז השאלה שלי האם יש תרופה מתאימה יותר בשבילי מהתרופות שאני לוקח ואני אציע אותה לרופא שאני מטופל שלו. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדה חברתית - תגובה
ד''ר אודי אורן07/03/2012שלום רב,
הטיפול בחרדה חברתית הוא בעיקר טיפול פסיכולוגי ולא תרופתי.
איני חושב שהחלפת תרופות תעזור, אבל אני מציע לך להתייעץ עם הפסיכיאטר שלך.
אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה מסוג CBT או EMDR. יש גם טיפולים קבוצתיים יעילים ביותר המתקיימים במרפאת החוץ של בי"ח גהה.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)