אין אלטרנטיבה ראויה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• אין אלטרנטיבה ראויה
    יצחק
    24/03/2012

התחנה לבריאות הנפש מלאה באנשים לא סימפטים וביחס מזלזל בלשון המעטה. וטיפול דרך אוניברסיטה מיועד רק לסטודנטים. ככה שבעצם אין שום אלטרנטיבה ראויה לטיפול אצל פסיכולוג פרטי אם בן אדם רוצה לקבל טיפול טוב הוא חייב לפנות לפסיכולוג פרטי אבל זה עסק יקר מדי ויוצא שהרבה אנשים עם הפרעות נפשיות קשות נשארים ללא טיפול. פשוט כי הפסיכולוגים הפרטיים רוצים להיות עשירים ולא מוכנים לקחת מחיר סביר יותר עבור שעת פגישה בגלל תאוות הבצע של הפסיכולוגים אנשים רבים מוותרים על טיפול וזה פשוט עצוב. נכון שפסיכולוגים עוברים הרבה שנים כדי להגיע לתפקידם אבל הם מנצלים את המצב הקשה של המטופלים כדי להתעשר. יש לי הפרעה באישות ואני מוותר על טיפול כי אין לי ברירה. עצוב!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין אלטרנטיבה ראויה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין אלטרנטיבה ראויה - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    24/03/2012

כבר עניתי לך מספר פעמים על אותה טענה/ מחאה, חביבי - איכות עולה כסף. אין לזה שום קשר לתאוות בצע מצד הפסיכולוגים או נאצות אחרות עליהן אתה חוזר מדי פעם. הצעתי לך בעבר גם אלטרנטיבה אחרת, והיא לקבל טיפול דרך קופת החולים בהנחה משמעותית (הסבסוד שם הוא כפול - החוזה של הקופה עם הפסיכולוגים מחייב אותם למחיר נמוך עד חצי מהמחיר הרגיל באופן פרטי וגם עלות זו מסובסדת עד כדי מחצית עד לכ-36 מפגשים).
    אנא מקד את הודעותיך הבאות בשאלות מקצועיות בלבד - הודעות מחאה שתכליתן לנאץ את מחירו הגבוה של טיפול פסיכולוגי וכיו"ב ימחקו להבא כהודעות ספאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו