מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרהאדווה07/04/2012
בבקשה תעזרו לי
אני בת 26 וחצי ולקחתי במשך חודש את הכדור סרוקסט המקורי והתחילו לי תופעות לוואי מוזרות כמו הזיות בלתי פוסקות ודמיונות, הפסקתי את הכדור ואני מרגישה עכשיו תחושה מוזרה של ריחוק כזה חוסר מציאות כאילו אני לא באמת חיה כמו הרגשה של בועה כאילו אני עושה תנועה כלשהי וזו הרגשה שכאילו אי אפשר להחזיר את הזמן כאילו זה נחקק כבר מה שעשיתי, תחושה מוזרה ממה זה נובע ולמה ההשפעה של הכדור לא נעלמת?
אני מפחדת להשאר ככה אני רוצה לחזור להיות נורמאלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בבקשה עזרה - תגובה
ד''ר אודי אורן08/04/2012לאדווה שלום,
אנא פני לפסיכיאטר שנתן לך את התרופה.
את מתארת תופעות שנשמעות כמו תופעות לואי יוצאות דופן של התרופה, ובסבירות גבוהה הן יחלפו.
חשוב מאד שהפסיכיאטר יבדוק ויתן את המלצתו.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה בחזרה- בבקשה תעזרו לי
אדווה08/04/2012זה יעלם לי גם אם הפסקתי את הסרוקסט במכה בלי הדרגה הייתי על כדור וחצי ואז התחילו לי הזיות ולכן הפסקתי את הכדור ואז התחילו לי התופעות המוזרות האלה, השאלה אם זה יעלם לי או שזה ישאר ככה זה קרה בגלל שהפסקתי את הכדור במכה ולא בהדרגה???
אני מאוד חוששת הפסיכיאטר שלי לא בארץ פשוט ואני לא א יכולה לדבר איתו לכן אני מתייעצת פה ומבקשת את עזרתכם
התופעות של הכדור יעלמו או שהכדור יכול להביא איתו תופעות שישארו לתמיד???
אני מאוד מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה בחזרה- בבקשה תעזרו לי - תגובה
ד''ר אודי אורן08/04/2012שלום אדווה,
הסיכוי שהתופעות האלו ישארו לתמיד הוא זעיר. בסבירות מאד גבוהה התופעות האלו ייעלמו ואת תחזרי לעצמך.
לאחר שכל זה יהיה מאוחרייך שקלי לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)