שאלה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אימא
    08/04/2012

שלום,
    קשה לי בזמן האחרון עם סדר היום וה"מסגרת". לא היתה לי שום בעיה ללכת עם זה, לבית הספר, לעבודה או ....! עכשיו אני מרגישה שאני לא רוצה לקום בבוקר, קשה לי אפילו לחשוב שעוד שבוע אצטרך גם לקחת את הילד לגן ומשם לעבודה, ואחרי זה להחזיר ילד מהגן ו...
    אני לא יודעת איך להסביר את זה. מה זה? ממה זה יכול להיות? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר לקבל תשובה? תודה

אימא
    08/04/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    09/04/2012

די ברור שאת חשה מועקה חריפה תחת הלחצים של שגרת החיים שלך. מדובר בתגובה טבעית ונורמלית (אף כי לא נעימה מאד) לעומסים הלא נורמליים בחייך; במקום להילחץ מהתחושות שלך, נסי לשנות את מצבך האובייקטיבי, אם את יכולה - הקלי על עצמך (ע"י הפחתת המטלות, לקיחת חופשה ו/או קבלת עזרה מאחרים) ופני לייעוץ (רצוי אצל פסיכולוג קליני המטפל בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית) לקבלת כלים שיאפשרו לך להתמודד טוב יותר עם השגרה והלחץ. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אימא
    12/04/2012

שלום ותודה על תגובתך,
    יש לי עוד שאלה אחת. אני התחלתי להיפגע מכל דבר קטן, לא יודעת מאיפה זה בא לי. וזה גורם לי עוד יותר להתרחק מכולם. האם יש טיפול תרופתי בלי לפנות לרופאים? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    12/04/2012

טיפול תרופתי, בין אם הוא חייב במרשם רופא ובין אם לאו (OTC), אינו הטיפול המומלץ במקרה כמו שלך. התרופות עשויות להקל על התסמינים אך אינן מטפלות בשורש הבעיה ובמובן זה עלולות אפילו לקבע אותה (או לגרום לתלות), ויש להן תופעות לוואי לא רצויות. הטיפול המומלץ כאמור הוא טיפול פסיכולוגי (שיחתי) עם פסיכולוג קליני המטפל בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו