לא יכול לתפקד

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• לא יכול לתפקד
    יוסף
    15/04/2012

אני בן 21
    לפני חודשיים עברתי דלקת חריפה בגב אשר הביאה בין היתר להקרנות לרגליים דבר ממש מלחיץ ,בתקופה הזאת הייתי ממש לחוץ ובדיכאון לא היבנתי בדיוק מה יש לי אבל זה עבר ומתי שזה עבר ביום אחד קמתי עם איבוד שמיעה ועם ציפצוף באוזן אחת אושפזתי השמיעה חזרה אבל מאז האישפוז אין לי חייים!
    אני שומע רעש של מכשיר חשמל וחושב שזה טינטון שאני הולך לישון הראש מתפוצץ מרעש סטטי כזה בתוך הראש. אני עכשיו מסיים בהדרגה קורטיזון לאחר טיפול של שבוע באישפוז בקורטיזון ואני בריא בדרך כלל לא לוקח תרופות קבועות
    אני לא יכול לחיות כל דבר רעש של מכשיר מזכיר לי את הרעש מהטינטון אפילו שאין לי אותו אפילו סתם רעש סטטי מתי שיש שקט אני מחפש את הרעש הזה בכפייה ובחרדה מאוד עמוקה.
    אני לא מסוגל לישון לאכול ובכלל לא לתפקד מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יכול לתפקד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יכול לתפקד - תגובה

ד''ר אודי אורן
    15/04/2012

ליוסף שלום,
    עברת חויה טראומטית ברורה, והתופעות שאתה מתאר הן כנראה תופעות פוסט טראומטיות שהן תוצר של הטראומה.
    ממליץ לך לפנות לטיפול EMDR שהיא שיטת טיפול ממוקדת בטראומה.
    תוכל למצוא מטפל EMDR באזור מגורך בעזרת פניה לאתר המרכז הישראלי ל-EMDR.
    הטיפול יוכל לעזור לך להתגבר על התופעות ולהמשיך בחייך ללא חרדות.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העזרה אבל

יוסף
    15/04/2012

השאלה האם יש לי היפראקוזיס או פוסטטראומה ?
    ועוד דבר תרופות נגד חרדה עדיף להשתמש במצב זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העזרה אבל - תגובה

ד''ר אודי אורן
    16/04/2012

ליוסף שלום,
    איני יודע האם זה היפראקוזיס או פוסטטראומה. אני יודע שכדאי לעשות EMDR בכל מקרה. איני יכול להמליץ על טיפול תרופתי. אנא פנה לפסיכיאטר או לרופא משפחה. בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו