מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוכנה לשלם כל סכום של כסףליאל24/04/2012
על מנת שתוכלו לעזור לי להתמודד עם בעיית חרדה קשה מאוד שיש לי..אני ממש צעירה רק בת 21 ועם תינוק קטן ויש לי חרדה כללית והתקפי פאניקה חזקים מאוד בדרגה הכי גבוהה..מפחדת לאבד שליטה..
לא יכולה לעשות כלום, בקושי לצאת מהבית.. הכל קשה לי ומסורבל..
ופשוט עצוב לי מאוד מאוד.
האם יש אפשרות להגיע לטיפול אצלכם באופן פרטי?
תודה וסליחה על כך שההודעה יצאה כל כך מבולגנת.. זה משקף את המצב שלי כיום לצערי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוכנה לשלם כל סכום של כסף - תגובה
ד''ר חיים היילפרין25/04/2012כן. צרי איתי קשר באחד ממספרי הטלפון שלמטה ואשמח לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות
חרדתית06/05/2012עמדו לי דמעות שקראתי מה שכתבת לי זה קרה בדיוק מהשאת מתארת והרבה יותר אני 14 שנה מתמודדת בלי לצאת מהבית כבר כמה חודשים נמצאת בטיפול התנהגותי והשיפור רב תצרי איתי קשר באימייל ונדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בחרדות
רונית13/05/2012שמי רונית, אני עוזרת לאנשים לשחרר את החרדה מהשורש!!!! העזרה היא מרצון טוב לעזור כמעט התנדבות. יכולה לתת לך לדבר עם אנשים שהיו באגרופיביה קשה בעקבות חרדות וב"ה חזרו לחיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו מצב
אירנה26/08/2012היי,
אני בת 30 שסובלת כבר 16 שנה מהתקפי פאניקה חזקים וחרדות. אשמח לדבר איתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
באותו מצב - תגובה
ד''ר חיים היילפרין27/08/2012בשמחה - צרי איתי קשר למספרים שלמטה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנצלת למצב דומה
חן29/08/2012בת 25 עם תינוק,
החרדות התחילו לי במהלך ההריון בעקבות שהתעלפתי במקום הומה אדם,
לאחר הלידה זה החמיר סחרחורות חוסר שיווי משקל, כמעט ולא יצאתי מהבית,
פניתי לטיפול קוגנטיבי היתנהגותי ועבדתי מאוד קשה, לאחר תקופה חלה התקדמות,
התחלתי לצאת יותר והרגשתי יותר טוב,
עכשיו הכול חוזר אלי ובגדול חרדות סחרחורות וכו
כנראה בעקבות כך שאני כנראה בהריון,
האם הטיפול לא אמור לרפא את החרדות לגמרי?
למה חזרתי שוב לנקודת ההתחלה?
האם יש טעם לחזור שוב לאותו טיפול, או לנסות משהו אחר?
אולי בכלל כדי לנסות לקחת כדורים,
אשמח לקבל יעוץ מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מנצלת למצב דומה - תגובה
ד''ר אודי אורן29/08/2012לחן שלום,
טיפול עוזר ומרפא, אבל משאיר לא פעם רגישות למצבים מסויימים.
את יכולה לחזור לאותו טיפול, אבל אני ממליץ לנסות טיפול אחר בשם EMDR שמצליח לא פעם לטפל בהשפעות של ארועים קשים (נוסח ההתעלפות שהזכרת).
תוכלי למצוא מטפלי EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כרגע במצב דומה
יעל01/11/2012התעלפתי לפני שלושה חודשים באוטבוס,לאחר כמה ימי חולשה הרגשתי יחסית טוב וחזרתי לשגרת עבודה באותו יום שחזרתי ,בבוקר עברתי דרך מכולת שכונתית ובמכולת הרגשתי שהראיה מתערפלת חוסר יציבות מוחלטת כאילו שאני נוטה ליפול,אני מניחה שהמפחד שאני לא אתעלף ומהרצון לשמור על יציבות החלו לי דפיקות לב חזקות וכבדות בנשימה ,עשיתי בדיקוןת דם eeg אולטר קרדיולוג אף אוזן גרון והכל יצא תקין.
חייבת לציין שגם שאני בבית יש לי מין ערפול וחולשה תמידית ורפיון ברגלים.
ניסיתי ואני עדין מנסה לצאת אך כל יציאה מסתיימת בחזרה מהירה הביתה עקב חוסר יציבות ערפול והרגשה של כמעט התעלפות.
אני בחורה בת 21 ששלוש חודשים אני קבורה בבית,מפאת כך שלא יודעים ממה זה נובע .בטבעי אני בחורה שמחה אנרגטית ופתאום הכל נפל עלי ללא התראה מוקדמת. חייבת לציין שההודעה הזאת זה הדבר הראשון מבחינתי בכדי לבדוק אם מדובר בדבר נפשי ולא פיזי.
אני בטוחה שלא פה המקום לפתור,אך כן להייוועץ ולבדוק מול מי שיכול לתרום לי מניסיונו או הכשרתו האם מדובר בחרדות או משהוא בסגנון,
אשמח לקבל תשובה בהקדם כי עוד רגע אני אעשה הסבת מקצוע לארכיטקטית מרב הסתכלות על הקירות ומרצפות בבית:),תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה לעזור לך..
שולי07/09/2012ראשית אל לתנסי להתמודד לבד עם החרדות , שתפי את בן זוגך, חברות... ובני משפחה... שבי מול המחשב ונסי לקרוא חומר על החרדות. על התופעות.. את תרגעי לבד.. וכמובן עם תופעות החרדה אינן עוזבות אותך פני לפסיכיאטר שיתן לך כדורים שמסייעים ביותר למהלך חיים תקינים, וצאי להליכות... את עם עצמך ועם הרגשת הדופק שלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שלומך ליאל? הטיפול עזר?
יעל11/10/2012אשמח לשמוע איך זה אחרי כמה חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)