סובלת

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• סובלת
    מישהי
    14/05/2012

היי אני בחורה בת 22. משכילה מאוד וגם נראית טוב.
    אני סובלת מחרדה חברתית כבר 4 שנים לערך דבר שהתחיל פחות או יותר מן הצבא. אני כבר כמעט שנה אצל פסיכולוג בגישה הקוגנטיבית ולא מרגישה שיפור. אני גם לוקחת כמעט שנה את הכדור דרלין שעוזר ומקל עלי מאוד עם החרדות אבל המחשבות וצורת החשיבה אינה משתנה ......
    בנוסף בזמן האחרון אני מתחילה לתהות לגבי מי אני באמת ומה הזהות שלי. והאם הכל אמיתי, שכן אם כן מדוע אני סובלת ככה? הרי סה"כ אני בחורה נאה וחכמה אז למה אני פוחדת? התחושות הלא הגיוניות האלה גורמות לי להרגיש שהמציאות לא הגיונית.
    האם כדאי להחליף כדור? האם כאשר החרדה תפחת אני אתחיל להרגיש יותר מחוברת לעצמי?באיזו עוד דרך אפשר לחזק את הקשר שלי עם עצמי? אני פוחדת לאבד את עצמי... פוחדת שאשתגע בסוף מרוב מחשבות...
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    18/05/2012

מצטער על האיחור בתגובה (בשל תקלה טכנית במערכת). לא ברור לי מדוע לאחר שנה של טיפול CBT אינך מרגישה שיפור - מניסיוני בגישה הזו היית אמורה להתקדם משמעותית כבר לאחר מספר פגישות... אני מציע לך לשוחח עם המטפל שלך ולעשות הערכת ביניים בנוגע ליעילות הטיפול. במקביל כדאי לך להתייעץ עם הפסיכיאטר לגבי הדרלין ולשקול את החלפתו בנוגד חרדה מסוג SSRI. (באופן כללי, כדאי שתדעי שתרופות פסיכיאטריות אינן הטיפול המומלץ בחרדה - גם כשהתרופה מקלה על התסמינים היא אינה מטפלת בשורש הבעיה ובמובן זה עלולה אפילו לקבע אותה, ויש לה תופעות לוואי לא רצויות.) בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מישהי
    18/05/2012

ומה לגבי הניתוקים?האם זה מצב טבעי?האם זה מצב הפיך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    18/05/2012

הניתוקים שאת מתארת הם תסמין מוכר ושכיח של חרדה, וכן, הם יעלמו יחד עם שאר תסמיני החרדה. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אתה מתמחה בשיטה הקוגנטיבית?

מישהי
    19/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אתה מתמחה בשיטה הקוגנטיבית? - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    19/05/2012

כן, וזו הסיבה שהבעתי תמיהה לגבי יעילות הטיפול בך... צרי איתי קשר טלפוני אם תרצי הבהרה נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו