חרדה?!

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה?!
    הייי
    18/05/2012

היי ד"ר . היו לי מספר פעמים בהם חוויתי חרדה ככל הנראה לפי מה שקראתי באינטרנט.
    וגם אתמול זה קרה לי,באמצע ריב צעקני ונוראי התחלתי לרצות להקיא אך לא היה לי קיא בכלל,,,התחילו לי לרעידות בידים קושי נ/שימה דפיקות לב מואצות חולשה נוראית ורצון למות . כולם יחד... מזה?! איך מטפלים בזה? איך קוראים לזה? למה זה קורה ? האם זה קורה רק לאנשים רגישים ? האם זה לכל החים ?

ממש חוויה מטורפת ונעימה
    אשמח לעזרה!! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה?!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה?! - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    18/05/2012

יהיה לך קל יותר להבין ולקבל את התופעה אם תראי בה ביטוי נורמלי וטבעי למצוקה הקיצונית שבה היית שרויה. אין הבדל עקרוני בין תסמיני מצוקה קיצונית ותסמיני חרדה - ההבדל היחיד הוא שאדם החווה תסמינים שכאלה ללא סיבה, כביכול - אם משום שאינו מודע לקשר או שאינו נותן לגיטימציה לתחושותיו - בטוח שיצא מדעתו ועלול ליפול לספירלה ללא תחתית של "להילחץ מהלחץ". אם את עדיין מוטרדת מכך, פני למספר שיחות אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

הייי
    18/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו