מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה?!הייי18/05/2012
היי ד"ר . היו לי מספר פעמים בהם חוויתי חרדה ככל הנראה לפי מה שקראתי באינטרנט.
וגם אתמול זה קרה לי,באמצע ריב צעקני ונוראי התחלתי לרצות להקיא אך לא היה לי קיא בכלל,,,התחילו לי לרעידות בידים קושי נ/שימה דפיקות לב מואצות חולשה נוראית ורצון למות . כולם יחד... מזה?! איך מטפלים בזה? איך קוראים לזה? למה זה קורה ? האם זה קורה רק לאנשים רגישים ? האם זה לכל החים ?
ממש חוויה מטורפת ונעימה
אשמח לעזרה!! תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדה?! - תגובה
ד''ר חיים היילפרין18/05/2012יהיה לך קל יותר להבין ולקבל את התופעה אם תראי בה ביטוי נורמלי וטבעי למצוקה הקיצונית שבה היית שרויה. אין הבדל עקרוני בין תסמיני מצוקה קיצונית ותסמיני חרדה - ההבדל היחיד הוא שאדם החווה תסמינים שכאלה ללא סיבה, כביכול - אם משום שאינו מודע לקשר או שאינו נותן לגיטימציה לתחושותיו - בטוח שיצא מדעתו ועלול ליפול לספירלה ללא תחתית של "להילחץ מהלחץ". אם את עדיין מוטרדת מכך, פני למספר שיחות אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
הייי18/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)