עזרההה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• עזרההה
    אופטימית:)
    22/05/2012

היי, אני בת 21, רציתי לשתף בחרדה שלי, ולבקש עזרה:)
    אז ככה.. עשיתי שירות לאומי במקום מאוד קשה, עבדתי עם ילדים מונשמים..
    היו שני מקרים שהואשמתי בכך שהילד הכחיל, לא נושם משום חוסר השגחה (הוא ניתק את עצמו מהמכונה..) חשוב לציין שלפני המקרים הייתה לי חרדת ביצוע גם ככה, משם שהילדים שלי סיעודיים, וחסרי אונים אני הרגשתי חסרת אונים, משום שזה כל הזמן להתעסק בגופם ופחדתי להכאיב להם חס וחלילה.. (מקלחות, להלביש, אכלת דרך גסטרו וכו..)
    לאחר שני המקרים, החרדות מאוד התעצמו, ועזבתי את השירות, לאחר שנה וחצי שהייתי שם.. ולמרות שאני יודעת שבשני המקרים זה לא היה באמת אשמתי זה הכניס אותי למקום שחור ואפל.. שאם באמת זה היה באשמתי, והילד היה מת איך הייתי יכולה להמשיך לחיות!?!? מאז אני חיה במציאות משלי, אני לא מתפקדת כמו שצריך אפילו לטייל עם הכלב זה נהיה סיפור, אני יכולה ללכת ברחוב פתאום לחשוב שאני פוגעת במישהו, לא להבין מה קורה, אין שום קשר למציאות.. אני ממש חיה בבועה משלי, פחד שחס וחלילה אני אפגע במישהו.. ניסיתי כדורים ופסיכולוג- וזה לא עזר.. עם הפסיכולוג לא הצלחתי להיפתח..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרההה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרההה - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    22/05/2012

את מתארת תפקיד הנושא אחריות רבה, בודאי לנערה בשרות לאומי, ויכולה להיות גאה מאד בעשייה הרגישה והאכפתית שלך. אני מבין לגמרי את החרדה שחשת לנוכח מצוקת הילדים והאחריות שלך עליהם וחבל שאת (ובנות שרות לאומי אחרות) לא קיבלתן/ את התמיכה הנפשית המתחייבת מאופי העבודה במקום. את אינך צריכה כדורים אלא מספר שיחות עם פסיכולוג עימו תרגישי בנוח מספיק כדי להעלות את מה שמטריד אותך - חפשי פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית (ואני מעודד אותך לשוחח איתו בפתיחות מלאה). בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו