מקרה מוזר...

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מקרה מוזר...
    אני..
    25/05/2012

אני לא יודעת אם השאלה שלי קשורה לפה.. אבל הפורום הזה היה נראה לי הכי מתאים, אז אם זה לא קשור- אשמח אם תעבירו אותי למקום הנכון..
    אני בת 20, בריאה ב"ה. בזמן האחרון אני נבהלת בצורה קיצונית מכל מיני דברים קטנים..
    אני רואה צל קטן עובר לידי וזה מקפיץ אותי, פרפר שמגיע קרוב אלי, יונה שעפה נמוך, מישהו שעובר לידי בלי ששמתי לב אליו קודם וכו'..
    הבעיה היא שאני ממש מאבדת את שיווי המשקל שלי בעקבות כך, אני מרגישה לפעמים סחרחורת כזו וכאילו הרצפה נעלמת לי...הכל נהיה לי שחור לשניה או שתיים ואני חייבת לתפוס במשהו שיחזיק אותי אחרת אני עלולה ליפול על הרצפה..
    [אם זה קשור אני אוסיף שאני סובלת מכאבי ראש חוזרים ונשנים בחודשיים האחרונים..]

תודה רבה לכם!! אשמח לתשובה מהירה... אני קצת לחוצה.. :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקרה מוזר...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקרה מוזר... - תגובה

ד''ר אודי אורן
    25/05/2012

שלום רב,
    הדבר הראשון שאני ממליץ לך זה ללכת לנוירולוג ולעשות בירור לגבי כאבי הראש שאת סובלת מהם.
    אני מניח שלא ימצאו דבר ואז אני מציע לך לפנות לטיפול פסיכולוגי מכיוון שסביר להניח שמדובר בתופעת חרדה.
    טיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה (EMDR או CBT) הוא בעל סיכוי טוב לעזור לך להתגבר על התופעה שאת מתארת.
    תוכלי למצוא מטפלי EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR ומטפלי CBT באתר אי"טה.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו