פחד מגנבים

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום
 
  • פחד מגנבים
    קרן
    17/02/2008

    שלום,
    אני אם לילדה בת 7. לאחרונה ביתי מגיעה למיטה שלי ושל בעלי באמצע הלילה באופן קבוע בטענה שהיא פוחדת שיהיו גנבים בבית . היא ישנה בחדר לידינו עם אחיה ותמיד שנתה היתה רצופה וחזקה. ניסינו לתת לה להיות קצת איתנו ואז לחזור למיטתה או לשכב לידה עד שתירדם אך היא היתה מגיעה שוב למיטתנו בטענה שכל הגוף רועד לה מפחד. שאנחנו ההורים שלה ושנעזור לה. חשוב לציין שלפני כן היו לה פחדים מלהפוך לחרשת ולפני כן הרבתה לדבר על סבה ז"ל שנפטר בהיותה בת שנה. נושא המוות מאד העסיק אותה והיתה נתקפת בחרדות ובבכי בגעגועיה אליו על אף שלא הכירה אותו כלל.
    אנו מתייחסים ברצינות לפחדיה. מה לעשות עם הלילות , האם לאפשר לה להשאר איתנו כל הלילה , מה נכון לעשות? אשמח לתגובה.
    קרן.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מגנבים

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • לקרן

    ד''ר חיים היילפרין
    18/02/2008

    אני ממליץ לכם לגשת עם הילדה לפסיכולוג המטפל בחרדות אצל ילדים. (אתם זכאים לטיפול דרך קופת החולים.) בטיפול והנחיה נכונים ניתן להיפטר מפחדים שכאלה בתוך מספר מצומצם של פגישות.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו