פחד מרעידות אדמה!!!!

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחד מרעידות אדמה!!!!
    HELP :)
    17/02/2008

מאז שהרגשתי את רעידת האדמה לפני 4 שנים התחלתי לפחד, אבל לאט לאט זה נשכח ועבר לי.....
    מאז האחרונה אני כל הזמן מפחדת, קשה לי לישון..אני אפילו לא רוצה להיות פה :( אני ממש מפחדת מזה. אני כל הזמן חושבת על הרעידה הבאה, שאפילו שמעתי מכל מיני אנשים שהיא תהיה בעוד ימים ( אני לא מאמינה בזה ממש, כי אי אפשר לדעת) אבל הפחד משתלט עליי בכל זאת....אני לא מצליחה לתפקד.....אני לא רוצה לחיות פה. אני לא רוצה למות.

אני בכיתי לא מעט והרבה פעמים אני מרגישה כאילו יש רעידת אדמה ואני רועדת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מרעידות אדמה!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעידות אדמה!!!!

ד''ר חיים היילפרין
    18/02/2008

את סובלת מפוביה (פחד לא רציונאלי) מרעידות אדמה. למזלך, מדובר בתופעה שכיחה וקלה לטיפול בידי פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית התנהגותית. אני מטפל בגישה זו, ובמקרים כמו שלך רוב המטופלים משתחררים מהחרדה בתוך כשלוש עד שמונה פגישות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני סובל מפחד של רעידות אדמה ?

קובי
    19/12/2008

אני לא מתפקד רגיל בחיי היום יום שלי אני בן 36 רווק ולוקח תרופות נגד הפחד הזה אם יש לך מסנגר אז אני אשמח להתכתב איתך המסנגר שלי הוא :[email protected] והשם שלי הוא קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקובי

ד''ר חיים היילפרין
    20/12/2008

אין לי מסנג'ר אבל אתה מוזמן לשוחח איתי בטלפון... 08-9281224.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו